|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика | страница <1 4445464748 118> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Но и луѓето со кои работам/работиме се исто така мноооооооооооооогу добри и взаемно се цениме.....
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
maria..СО КРАТКИ РЕПЛИКИ!ЗА ДА НЕ ЗАБЕГАМЕ ОД ТЕМАВА ,ЌЕ ГИ КОРИСТАМ ИСКАЖАНИТЕ МИСЛЕЊА И ОД ДРУГИТЕ ТЕМИ НА ОСТАНАТИТЕ ЧЛЕНОВИ ОД ФОРУМОТ..ШТО ЗНАЧИ ДО ПАРИ СО РАБОТА!!!КАКО ДА СЕ НАЈДЕ РАБОТА И ДАЛИ ИМА,ПРИСТОЈНА,НЕ МОРА ПО КВАЛИФИКАЦИЈА,НО ЕВЕ ЗА ПЛАТА, КОЛКУ ДА СЕ ПОМИНЕ МЕСЕЦОТ!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eden tip
napisal pesna i tamu vo texot stoi IMAM IZVALKANI KONDURI NO ZATOA IMAM CISTI RACE zagor |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ШТО Е ТОЈ..ГЕОМЕТАР? |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA GEOMETAR E ZAGORE
KOJ POSTENO JA MERI ZEMJATA |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КАКО ГО ПРИМИЛЕ БАШ НЕГО ДА СИ ЈА ИЗВРШУВА ПОШТЕНО РАБОТАТА,А ТОЛКУ МНОГУ ГЕОМЕТРИ КОЛЕГИ ОСТАНАА ВО АГЕНЦИЈАТА?
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OTI TOJ SEKOJ MILIMETAR GO ZAPISUVA I NE GI ZAOKRUZUVA DA SI JA OLESNI RABOTATA E SREKJEN SO IMA CISTI RACE |
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...МОРА ЛИ ТОЛКУ ДА ОДИМЕ ОДОКОЛУ ЗА ДА ГО КАЖЕМЕ СО ПРОСТИ ЗБОРОВИ?
...ДАЛИ ГО КУПИЛ ИЛИ СО ВРСКИ ГО ДОБИЛ ТОА РАБОТНО МЕСТО,ОВДЕ И СЕГА? Изменето од zagor - 05.Април.2008 во 02:27 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OK ZAGORE TOCNO E IMA EDEN GEOMETAR SO GO KUPIL NO NEGOVIOT KOLEGA NE ZADOVOLEN |
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕЗАДОВОЛНИОТ ВЛЕГОЛ НА РАБОТА ПРЕКУ ВРСКИ,СЕ МРАЗАТ ПОМЕЃУ СЕБЕ,НО СЕПАК ГО ДЕЛАТ ПЛЕНОТ,СИ КАЖУВААТ ДОБРО УТРО,СИ ЗЕМААТ ПЛАТА НА ПРВИ ВО МЕСЕЦОТ СИ ЖИВЕАТ СКРОМНО ,НО ...СО ЧИСТИ РАЦЕ!!!..СИТЕ ОСТАНАТИ ,КОЈ НЕМАЛЕ ВРСКИ ИЛИ НЕСАКАЛЕ ДА ПЛАТАТ,СИ ОСТАНАЛЕ БЕЗ РАБОТА НО СИ СЕ ДОБРИ ЛУЃЕ,ПОЧИТУВАНИ....Е СЕГА ГЛАДНИ И БОСИ ,ПОТЦЕНЕТИ ОД ОВИЕ СО СЛУЖБЕНИТЕ КОЛИ,АМА ВАЖНО ..ВРЕДИ ДА СЕ БИДЕ ДОБАР!!!ЧОВЕЧКИ Е..!
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZAGOR VO EDNO SI VO PRAVO SAMO GLUP COVEK RABOTI PROTIV SEBE, ZA SVOJA STETA OVA definicija go potvrduva tvoeto mislenje ZA LUGJETO KOI POSTENO SI JA BARAT RABOTATA Изменето од anakin - 05.Април.2008 во 03:09 |
|
|
|
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vredi
povekje ke naucis ako se zaebes koga si dobar otkolku koga si los |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mozes da odis protiv sebe...ako si dobar, ke si ostanes takov.Ako sakas da se promenis , demek se stanes los ,odis protiv sebe i ke ja probudis grizata na sovesta pa posle taa ke te unistuva .Ke si napravis pogolema belja, od sebe ne se bega.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
Внеси реплика | страница <1 4445464748 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |