IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 457458459460461 1869>
Автор
Порака
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 03:17
...Well..., ....pak odleprsa pcelicke........aaaaaaa....taka mislis postojano da mi pravis .........me stavi na ignore

Изменето од moira - 06.Март.2008 во 03:17
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 03:20
Originally posted by moira moira напиша:

...Well..., ....pak odleprsa pcelicke........aaaaaaa....taka mislis postojano da mi pravis .........me stavi na ignore

...ej izvini, cekaj da se simnam od shajkava na zid, posho visam i koj koa saka moz da me pomine...hahahahahплазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 03:22
hahahaha .....samo pazi da ne te plesnat so onaa plastikana....kako se vikase.... za tepanje muvi sto e.....

Изменето од moira - 06.Март.2008 во 03:22
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 03:28
.....ti kazav da pazis, ne sakas da me slusas.....ete ti sto se slucuva koga ne slusas.....se nadena na sajkata....ajde op... ....i ne placi ke ti pomine....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 03:33

.....ti kazav da pazis, ne sakas da me slusas.....ete ti sto se slucuva koga ne slusas.....se nadena na sajkata....ajde op... ....i ne placi ke ti pomine....

...go zneash vicon so Makedonecot?

...gi fanale nekoe divo pleme Amerikanec, Rusin i Makedonec...i sea za da gi muchat gi terale da sednat na stolica ama na stolot klinec ...i sea koj kako sednuele ofkale i se zakanuele...Amerot vikal=ke viite vie sho ke vi napraat nashine koa ke dojat, a otprilika i Rusninot taka...a nashiov si sednal na stolcheto i si guvee...im padnalo chudno na divljacive...i po nekoe vreme mu vikaat sho ne ofkash be ti sho ne se zakanues be..sho ti e be???...a nashiov im rekol mrtov laden..."pa sho znam be, moze taka treba"...изненадување...ebate belja...газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 03:35
....me izasmea dobar vic i realen
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 03:36

....me izasmea dobar vic i realen

...eh...голема%20насмевка...големо%20гушкање

...aaaaaaaaa...sho vikash na ovaa definicija...

"ZENATA IMA 1000 DUPKI, DOK I GI ZATNESH SITE, OTIDE DZIGEROT I OBELE KOSATA PRED VREME"...плазење

...aj sea da te vidam...tachno e ili ne ova???голема%20насмевка

Изменето од ...Well... - 06.Март.2008 во 03:39
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 03:37
da....uste se smeam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 03:39
....i po tret pat ke prasam....i najverojatno nema da mi odgovoris....zosto bese tolku los i izbrisa se?....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 03:40

....i po tret pat ke prasam....i najverojatno nema da mi odgovoris....zosto bese tolku los i izbrisa se?....

...sho toa be bejb, za sho ti prichash???
 ...stvarno ne sum u tek?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 03:42
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 03:44

eve za ova honey...http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=3549...

... e stvarno ne mi e jasno za sho me prashuesh...izvini ama nikako nemi tekinja sho e fintava???

...ah toa da izvini se otvoriv...kaj sho treba...ne mi se zbori za toa, nema svrha...stvarno ne...batali toa...среќа

Изменето од ...Well... - 06.Март.2008 во 03:46
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 03:45
leleeeeeeeeee.....treba da ti crtam.......zosto gi izbrisa site pesni
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 03:46
dobra nok ,dobri luge...a so tebe moira poveke zmurki..nikogas...aj jas odam da   
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 457458459460461 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,563 секунди.