![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456457458459460 717> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
доријан....честито полнолетство.....
ама нешто многу си се...разубавил...не те познав....
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Хах, благодарам! Имено тоа е мојот нов јунак од мојата омилена серија Queer as folk. Се вика Мајкл и е најнеодоливото нешто ![]() ![]() Еве јас ќе ве почастам со нешто освежувачко: ![]() ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
blagodarammmmmmmmmm ... PRIJATNO POPLADNE REZONATORIIIIIIIIIIIIII ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...nie rezonatorite... polnoletni... a nekoi bogami i troa "stari"... na nasheto pozitivno ...razubaveno ... polnoletno... momce mu podaruvame "skromen" poklon za polnoletstvoto....
![]() ...i pazi...na krivina... iiiiiiii ne gledaj vo personata na prvoto sedishte... vo patot napred... i dvete race na volanot... ![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Најубав поклон без конк*ренција!!! Знаев јас дека треба да се дружам со резонаторите ![]() ![]() Ви благодарам од се срце! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
bravo mamamd ... na se mislis ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
PRIJATNO POPLADNEEEEEEE REZONATORIIIIIIIII ...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Резонатори мили
![]() ![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... bravo rushke.... dezurna kafe varacka... da smeev da dadam nobelova nagrada... lovorov venec... zlatna palma...za mirotvorstvo...i shirenje pozitivna energija... ke ti ja dodelev tebe... pa na josefina... pa na bibce... pa na blashka...na angelinceto i na sunlighceto nashe... zasega vo otsustvo... a koga pak ke se pojavi ... licno...
Изменето од mamamd - 23.Јуни.2008 во 19:09 |
|
![]() |
|
DOBRA VECHEEEEEEEEEEEEEEER ... EVE PAK JAS ... SAMO VLEGUVAM I IZLEGUVAM VO FORUMOV ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bravo mamamd .... tuka mozeme da dodeluvame REZONATORSKI VENEC ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Mилички мои резонатори...додека правам пауза од
![]() сакав само да ве поздравам! Да не ја видовте негде овде свекрва ми? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ej zdravo biba .... kako da se prozira fustanot .... ama i kako da nema nisto pod fustan ... kako kaj peachkata na romale.. romali .. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456457458459460 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |