![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456457458459460 473> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a,be slikava e za mene ,.....ne e eza nego!!!!!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
Lele cecka, ako ja vidi slikava Corporal^^ , nema da spie cel zivot bidejki e lud po Angelina |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
uuuuffffff,,,,,,,,,,,,,togash da si legnam pobrzo i da sonuvam,..............................a,slikava e za sekade!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
pa togas toa sto ti fali, samo ke ti dojde, moze slikava ne e za ovde ama e za da sonuvas ubavi nesta
![]() |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
ne sum jas voopshto "pobozen",ama toa chesto go 'uptrebuvam"
|
|
![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
AKO TI NE ZNAES STO E TOA, TESKO DEKA BOG KE TI POMOGNE DA DOZNAES
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
nesto mi nedostasuva,ama ............bog znae shto!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
ехххххххх, ми недостига нешто што навечер со него останував и насабаље со него легнував.... јеби га животот носи нови и нови ситуации, све се мења...
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
kafka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
mi fali strumfeta
![]() |
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
5 godini mi falat
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Зоки
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Штрумфета |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
majstorce, i jas se pitam so se sluci so kafka
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456457458459460 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |