|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 456457458459460 1869> |
Автор | ||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....i sekoja vecer mislis ovaka da mi se gubis .....i pcelicka da mi izigravas... |
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...woooooow...what a low blowwwwwwww...cccccccccccc... |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kaj se guras preku red ......si ima red tuka.....and keep away from my honey, za da ne menjas pak user name.... |
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DA BE SERIOZNO..ja mislev ima okolu 25-26...ali so piskavoto glasce mi rece.."ne be Makijaveli imam samo 10 godini i hormonalno poremetuvanje...brzo rastam..a uste ni menstracija ne su dobila,vo pubertet ne sum vlegla"...i jas tolku ostanav zatecen i zbunet...sto moira isrca pored mene i napravi PU ZA MENE PU ZA SITE ....freaky
|
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...si slusham muzika be Original Honey...eve vii sho mi e na rapertoar sea momentalno i me podseka na nekoja cura, posho vikaat deka ako nemalo muzika ke nemalo i podsetnici...i taka...toa...ova-ona-levo desno-gore-dole...
http://www.youtube.com/watch?v=soMJ1Jf5NjU |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....a napred.... nazad?......
Изменето од moira - 06.Март.2008 во 02:57 |
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...osobeno toa, ali uz put-posho ako terash napred nazad ...nikade ne se stiga...mora malce i jug-severozapad i istok Jugozapad... |
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ej...moira...kaj siiiiiiiiiiiiiiiiiiii......kaj otide curo...?
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sega sum seriozna.... ....cekaj da se stabiliziram.....kazi mi te molam zosto nekes da me udostois i da mi ja ispolnis zelbata.....na dve mesta pisav... a ti ne reagiras.....tolku mnogu si navreden?
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tuka sum honey....eve me....cekam odgovor od tebe |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...Well...kaj si sega ti ......zmurki ke igrame....jas sum poveke za pipni-stoj
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...moze so tebe "full-contact" honey samo, telo na telo-celo na celo u horizontalka ali ti "on a top"... |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hmmm.....aj, ke si go griznam jazikot.... .....i cekam odgovor honey....please, udostoi me.....
|
||
Внеси реплика | страница <1 456457458459460 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |