![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 454455456457458 915> |
Автор | |
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DEVOJKI SLAVETE?
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
AAA...NE STE SLAVELE VIE STE BILE NA FAJRON?ILI NA START...?
DEVOJCE..NESTO POVESELO... |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
SLAVIMEEEEEEEEEE..CUCICKOOOOOOOOOO
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
CUCINO MENE MI SE TAZNI OVIE PESNI:)))
![]() ![]() ODMA BARAM PARTNER ZA PLES:)) Изменето од marijana - 29.Декември.2006 во 13:06 |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
CUCO,JAS SINOKJA...SLAVEV,A SEGA KE DREMEME...NA RABOTA DO 16 IZGLEDA
![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
S.O.S. Where are those happy days So when you're near me You seem so far away So when you're near me |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
HEHEHHE I MENE NE MI E SKRATENO DENESNOTO RABOTNA VREME..AMA KE SI GO SKRATIME NIE SAMITE...OVDE KOLEGIUMOT:))
![]() |
|
![]() |
|
SAMO DEVOJKIIIIIIIIIII,SME SIIIIIIIIIIIIII
![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
mom~eto ti e zaspalo 2h na karakamen planina 2h na suva rida bez voda. Mi pominale ajduti gun~eto mu go ukrale 2h v meana mu go prodale. Vmeana mu go prodale za bela quta rakija 2h za rujno vino crveno. Ako mu go zele gun~eto neka mi e `ivo mom~eto. |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() NE KE DA E...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Majka na Marika duma{e
Marike }erko Marike zemi go }erko \or|ija --- \or|ija prvi bekrija h2 Nej}um go majko \or|ija \or|ija prvi bekrija Devet si `eni pobudil --- Jas }e sum majko desetta. h2 Poslu{a Marika majka si zede go \or|i bekrija \or|i na Marika duma{e -- - Marike libe Marike. h2 Nova se kr~ma otvora mene me kanat da idam sevteto da im napravam --- firmata da im napi{am. h2 Ene go \or|i kaj ide devet mu zurli svirea devet mu zurli svirea --- deset tapani ~ukaa. h2 |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zboram so la fille na telefon
![]() |
|
|
|
![]() |
|
HEHEHEHEHEHEH
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 454455456457458 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |