![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 454455456457458 1553> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aman be luge, zar vi e vazen brojot na postovite
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sto se odnesuva do muabetite, tie muabeti od sinoka ne se izbrisani, si stojat tamu kaj sto bile.Ovde na razno brisam samo jas, a ne i Valerija, taa e zadolzena za igrite, znaci nejze ne ja mesajte vo ova. Postovi se izbrisani samo dokolku se nadvor od tema, a toa znaci koga ke se zaboravite pa ke pocnete da si pravite muabet na nekoja tema koja sto ne e nameneta za toa. Pa na razno ima desetina temi koi se za muabeti, zosto unistuvate drugi temi?!? |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Oust, postot sto ti e vo minatata nok ke go koregiras sam ili jas da go koregiram?
|
|
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Јас колку што знам тие теми се за неврзани муабети и затоа се ставени таму! Мене не ме интересира бројот на постовите, само ме нервира тоа што си се дрзнувате туку така да бришете безвезе. А што се однесува до постот за минатата ноќ не планирам да го бришам, нити пак да го корегирам, а ти Шефице ако сакаш корегирај го, твојот збор е последен
![]() |
|
![]() |
|
Vo razno ima temi za nevrzani muabeti i se znae koi se tie temi...ne site temi se za toa. Naucete veke ednas...Iskreno mene ne mi e problem posle vas da brisam...samo sto clenovite na koisto im e vazen brojot na postovite se nerviraat...zal mi e sto mora da gubat lepota
![]() Inaku, postot ke ti bide koregiran |
|
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Ај бидејќи ние не можеме да научиме кои се тие теми за неврзан муабет, просвети не ти
![]() И зошто да ми биде корегиран постот? Не можам јас да кажам што сакам, или пак не смее да се каже ништо против модераторите ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() PS........ ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moira
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
http://www.forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=11800&PN=247
za Oust ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Taka de mila, ne mislev za razno, mislev voopsto na forumov
![]() ![]() ![]() kako si mi denes.........ti odite li gostinot.......ozdrave li ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од moira - 16.Февруари.2008 во 21:29 |
|
![]() |
|
Ајде јас ве напуштам. Бидете ми поздравени па се читаме
![]() ![]() ![]() бај д веј професорице можеш слободно да го избришеш постот од минатата вечер да не стои празен ![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Dzaki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
MOira, mnogu podobro sum denes
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
la fille, ovaa moira fino zenice e, neli?
Изменето од la fille - 16.Февруари.2008 во 22:02 |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 454455456457458 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |