![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 452453454455456 2229> |
Автор | |
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Do kaj stignavte???
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Doktore Val ne e protiv tebe gresis
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Ако ми веруваш не се ни трудам, скоро сите шетаат со тоа билтените сега се исклучив од се.. Порано играв многу и од кога ми киднаа 220.000 марки за 10-ка во последна утакмица во последна секунда.. од тогаш не ни пратам нит играм ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
НАТЕ
АЈДЕ МОЖЕШ ТИ И ПОИНОВАТИВЕН ИЗГОВОР ДА ИЗМИСЛИШ... ОБИДИ СЕ УШТЕ ЕДНАШ |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Irena srce si...fala ti za podrskata |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Nate, zdravo:))
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Doktore,ne te frlam na noz...aman vekje
![]() ![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
И ЈАС МИСЛАМ ТАКА АМА МНОГУ САКА ДА МЕ ЗЕЗА, НЕЗНАМ ШТО И СТАНА |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Пак рипаш со заклучоци... Вал знае дека јас саботата и неделата не станав од кревет со температура, се извлеков за кафето цела со парацетамоли, вчера едвај и на мекици отидов со судни маки цел ден по форум пишувам како качувам температура ме чита... Не е фер... |
|
![]() |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Val gledam deka Doktorot celo vreme se vozi na pogresen kolosek
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
lili kaj se izgubi?
|
|
![]() |
|
Decki, zosto se raspravate? Ima li nekoj problem?
dajte site zaednicki da go resime
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 452453454455456 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |