|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика | страница <1 449450451452453 890> |
Автор | ||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
сдк-јас ли да те учам ?Мавни 2-3 ракиики и ќе бидеш екстра
|
||||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
dupli...
|
||||
Incredible Blue
|
||||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
....blondinki marko ke gleda.....
|
||||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
iskreno da ti kazam, poise me zanima forma otkolku kolorit...
|
||||
Incredible Blue
|
||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
сдк-нема грда жена има трезен маж
|
||||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sedi boem na shank i ja gleda slikata na soprugata ., kenlerot go prashuva shto e ., a ovoj ., koga ke poche zhenami na slikava da se storuva ubava ., vreme e da odam
|
||||
|
||||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
СДК..чист феминизам....као само Баба Мразици да постојат
|
||||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||||
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sdk........santijago ., koga rekov edna e taa ., mislev na keti., a tebe kaj te oteral pamet veke e diskutabilno......i pokraj se ti pruzhiv raka ., aj da kazham na pomiruvanje najdobronamerno ., si gi izbrishal postovite ., .....so nishto neisprovocirani., ovoa veke preminuva vo tvoe samovolie ., za shto i kako ., .......posleden sovet ., misli be dete pred neshto da napravish., ne tri ti treba desetpati da premerish pred da isechesh......kraj na prikaskata ., ja propushti mozhnosta za ponatamoshen razgovor .,......
|
||||
|
||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Мене помирување не ми треба, затоа што со никого не сум скаран Постовите се СОКРИЕНИ а не избришани од ЕДНА И ЕДИНСТВЕНА ПРИЧИНА...
Последен совет Прочитај пред да постираш. Не тропај глупости по темите. Не три пати, сто пати прочитај пред да пишеш некоја зелена. Крај на приказната викам и јас. Нема да одам по тебе да бришам глупости. Ако зготвиш нешто, стави СЛИКИ и ТЕКСТ. Ако не, не ми офтопицирај. |
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
i PS., rgjavom kurcun i dlake smetaju........ za nekoi ima edna narodna odsabajle gi mrazi drugite ., a popladne drugite ., a ti si dve vo edno ., a i skaran si sam so sebe .prvo so toa raschisti |
||||
|
||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Хмм, смири се пајсер Никого не мразам, само тебе а? Ма за мерак
|
||||
|
||||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
koi se sansite Santi temata FeaR da bide zatovrena za gostite? mozes takvo nesto da sredis?
|
||||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|||
СДК
Не може една тема, мора цел подфорум.
|
||||
|
||||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sdk fala
|
||||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||||
Внеси реплика | страница <1 449450451452453 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |