|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 448449450451452 717> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prijatno popladne rezonatori ... denes imame cas po gramatika ... imenki , glagoli ... pridavki i dodavki ... ima i po nekoj recital ... denes e petak, den za kozni metak !!! e sega .... dali e petok ili petak ... izgleda ... petak ... znachi pet pati ... imenka ... so glagol ... ak ... od aknuvanje ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Штета мамамд...што сум некоја годинка повозрасна...
инаку ќе ти бев добра снашка...а ти на мене добра свекрва....
ама не ќе се погодевме само за внука....јас сакам....повеќе
машки деца......
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cestitki sme napravile 450 stranici ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo blashka ... prijatno popladne ... i cestitki za rezonanca ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....Марко учам од сите вас по нешто....
и затоа сите ве сакам многу....мои резонатори....
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prava skola sme ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ahaaaa... pet e broj... moze pet... do pet...nanapred... pa od pet nanazad... da se broi... pa po eden...pa po dva... pa po tri... pa po cetiri... pa so preripuvanje... po dva... pa ... paa... ... velish... sunglidceto ne cita.. ..aj samo za nea...... ... e moja blashke... i jas sakav mashki... si rodiv mashki... pa sega napravija mashka koalicija ... i mene me stavaat vo opozicija... i shteta shto ne si pod 23... aaa kakva koalicija ke si napravevme... ke videa tie... vaka ... patem blashke.... da me vidish sega... so nova frizura... shatirana... abe licno idno sveveshterishte... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И без да те видам ...мамамд...знам дека си прекрасна
се чувствува тоа.....а за тоа дека си во опозиција...не се
грижи.....некогаш ...опозицијата е ...појака ...од позицијата....
а кај тебе сигурна сум дека е така.....
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daa ... sunlight_sa ne chita ... pet ... petok ... znachi pet pati OK !!! petak ... znachi pet pati aknuvanje .. AK !!! eeeeeeeeee.... ne znaeme kakva sila krie nasiot jazik ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da barame sunlight_sa da mozi da pisuva ...
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... preogam na narodnoto tvoreshtvo... jazikot koski nema...ama koski krshi... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве нешто за освежување...да не ожедневте од ...АК.......
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... nemoj nekoj da cepnal vo lubenicata...odam po sirenje i leb.... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мамамд....лубеница...сирење и леб..........
|
|
Внеси реплика | страница <1 448449450451452 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |