IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - ВТОР ПОГЛЕД II
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ВТОР ПОГЛЕД II

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4344454647 105>
Автор
Порака
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2007 во 10:52

оригинал

верзија 1                                                                       верзија 2

Изменето од bobicar1 - 22.Септември.2007 во 10:54
Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2007 во 11:14
                                       Оригинал                                                                       Обработка

Изменето од bobicar1 - 22.Септември.2007 во 11:15
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2007 во 11:20
za avtoportretot
bobi site se ubavi
no mene licno - so jakite boi- mnogu mi se dopagja- moze fotografski ne e bas adekvatno ( neznam nesum strucen ) no orginalot dava plasticnost
tocno posraven lik vo prostorot- cudno no poite ocigledno pomagat i vo
3D vizija среќа
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
mayamox Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 22.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mayamox Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2007 во 19:37
Blagodaram za vluzheniot trud okolu fotografijata.
Mi se dopagja crop-ot, megjutoa jas lichno gi sakam boite koga se pomokjni i sakam povekje kontrast.
Dvete verzii gi prifakjam i se vo red.
Sepak, fala za sovetitte, i srabotenoto.
Pozdrav.
Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 02:02
Nina ova e tvojata slika:

A ova e onoa sto treba da dobiesh posle navedenite sugestii:

Vo normalniot workflow onoa sto go spomnav so unsharp mask 20/60 treba da bide prvo neshto sto ke napravish, a vtoroto so 1(ili pomalu)/150-170 treba da e po potreba i posledno.

Изменето од Zoran K - 24.Септември.2007 во 02:06
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 02:09
e ova mi treba za moite mutki
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 02:12
Poveli Anakin, se za prijateli!
Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 09:10
Zoran ,

blagodram na obrabotkata i detalnite sugestii . Obrbotkata e mnogu podobra , ja nema onaa razvlecenost na srtovite na planinite . Ke povezbam malku vo taa nasoka na ostanatite fotografii sto gi napraviv od mojata poseta na Kozjak . среќа големо%20гушкање
Кон врв
zarijan85 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2006
Поени: 28
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zarijan85 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 20:44
Eve vtor pogled na mojata posledna fotka!!!!
Spored zabeleskite i instrukciite na Janus!!!
:)THX!

vtor pogled:

Кон врв
dejan13 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Март.2007
Поени: 122
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dejan13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 22:21
original

moe viduvanje

Кон врв
janevskiR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2006
Поени: 236
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај janevskiR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 22:30
оргинал:

мој поглед:

http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
Кон врв
AniQ Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Октомври.2006
Поени: 36
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AniQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 22:47
Eheeee Robert i jas imav zamisleno neshto vaka...zaboraviv da ja postiramхи,%20хи...

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AniQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 22:49
nekese slikava

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AniQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 22:58

Moj pogled 

Изменето од AniQ - 24.Септември.2007 во 22:59
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4344454647 105>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,258 секунди.