|
ВМРО-ДПМНЕ или СДСМ? |
Внеси реплика | страница <1 4344454647 95> |
Автор | ||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Евентуално сдсм уште еднаш се докажаа дека се очајници...жедни за фотелии пари слава и виски....ништо повеќе........
|
||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
toa e toa........ne vikam deka ....vmro se bolji....i oni pravat lapsuiz i greski vo vodenje na drzavata.......... ama pa ovie....????????? neznam sto da kazam :X aj vmro....kradci....bese ljupco go smenija....sea e grujo i on ako ne cini neka go smenat....ili ako lazel.....nikad vise da ne dojde na vlast.....ama ne mozam da veruvam kaj ovie......drugive..........kako mozat da veruvaat na eden ist covek celo vreme a se znae....deka i lazel....i kradel...a i napravil golemooooo zlo na ovaa drzava
|
||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Изменето од zabegan - 01.Октомври.2010 во 15:53 |
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Евентуално како и да е....барем нека не се прават паметни чесни и поштени овие од фронтот социјалистички.......кој не ги знае |
||||
||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
|
||||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
jas rekov i uste nesto..........na koe sto ne mozam da dobija m objasnuvanje.....eve kradat i vmro....i sdsm....se sl*gam...........ovie kradat....defintivno ne vikam ne ama barem luge napravija stadion.....ej imame so sto da se pofalime.....napravija sala..... kakvi takvi spomenici.....po nekoi patista........ pa del od parite so ne gi kradat.....gi ostavaat vo nasledstvo na moeto dete.....ako jas 20 godini odev na skapanica stadion i stalno me vrnese na juzna(koja zamilslete bese pokriena) a me vrnese...valjda toa nema da bide slucaj so moeto dete....zatoa sto ke odi na ubav stadion......a ovie SDSM koa kradea.........sto izgradija????????sto napravija??????????? site pari gi stavaa vo gjeb!!!
|
||||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
сдсм се прават чесни и поштени........ сега зборувам за нив..........а тоа сите па и ти знаеме дека не е така............. |
||||
||||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ај моја грешка, сум го испуштоил тоа нека, ама пак си стојам на своето
|
||||
|
||||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sekoj si ima pravo na svoe mislenje |
||||
||||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
искрено и мене ми е мило што направиле стадион, сала или нешто друго, но тоа се ситници кои не се нивна работа... ми смета тоа што некој политичар изигрува урбанист а јас сакам моето дете да живее во стабилна држава во сите погледи, политички и економски, во која нема да биде проблем да се среди по некој стдион или улица, а не да живее во држава каде треба секојдневно да се бориш за да преживееш |
||||
|
||||
Pat
Сениор Регистриран: 18.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Јас сметам дека ВМРО - ДПМНЕ се далеку од совршена вчаст, а понекогаш едноствно и не можам да го препознаам ВМРО во партијата. Арно ама, кога ќе помислам на можноста СДСМ да се вратат на власт....страв ме фаќа Ако не да си се вратиме во средновековието.
|
||||
Zero Tolerance For Silence
|
||||
The_Boss
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Зашто ретко во темава читам конкретен одговор? Сите нешто филозофираат.
Од мене конкретно, јасно и гласно Вмровец бев, сум и ќе бидам! ВМРО-ДПМНЕ до гроб! |
||||
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Па кажи зошто си ВМРО-вец и што те привлекува во нивната политика.Колку години си нивен член и мислиш ли нешто за политичка кариера во нивните редици?
|
||||
The_Boss
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Во ВМРО-ДПМНЕ сум член 7 години официјално, а предтоа со душата
Ме привлекува тоа што не лажат и не го крадат народот македонски, секогаш донесуваат правилни одлуки, а премиерот посебно го почитувам. За политичка кариера не мислам, јас се занимавам со ит и така и ќе продолжи. |
||||
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
||||
Внеси реплика | страница <1 4344454647 95> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |