|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика | страница <1 4344454647 1093> |
Автор | |
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama slikovito razmisli kokolo :) bravo na tebe :)
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blue, napreduva tehnologijata,prvo zvuk, posle e sliki,posle i teleportacii itn,itn. bog znae kade ke ni bide krajot
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ima li kraj.....?
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe, ima blue ima samo nesme dorasnati seuste za toa, velicenstveno nesto da go dostignime.sega vo sporedba so toa ne sme ni ideja a kamoli prva faza
|
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со второто се сложувам, не сме баш најсовршената форма на постоење, ама дека има крај не сакам да верувам!
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej mi gi brkas mislite sto mi se motaa niz glava
|
|
|
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej, kako moze da razmisluvata za kraj, zarem toa ne deluva negativno na vas? |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа сега.... |
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
demek ti sakas da mi bides vo mislite
|
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па интересно е барем да се проба....а и со сите тие блондинки ми беше страв да не те фати срце
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za nekogo kraj za nekogo pocetok.A AKO NEMISLAM NA ZENI NA STO DA MISLAM BREEEEEE Изменето од kokolo |
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еееее....немој вака...ништо намерно не беше ај еве и јас ќе ти побарам некоја добра блонд за да се освежиш.ОК
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што викаш? |
|
Внеси реплика | страница <1 4344454647 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |