IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Дали вчера или минатата ноќ се сексавте?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали вчера или минатата ноќ се сексавте?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4344454647 303>
Автор
Порака
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2006 во 23:33
lol Sindarela e povtorno so nas    im so happy  

inace nemav sex minatata vecer, abe so ke praes ne mozam da najdam vreme za sex
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2006 во 01:22
немав секс, конечно се смирив и чекам...... знам дека некој ќе се најде паметен и ќе го искритикува сето ова, но мене не ми чуе, јас имам уште една недела да чекам, и ќе чекам...... уствари не е ни цела недела веќе

Изменето од Ghost
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
ice_dmx Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2006
Локација: Jamaica
Поени: 390
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ice_dmx Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2006 во 01:36
jas imav deneska vo 15 casot jako bese se izmoriv do besvest
dudenz
Кон врв
Клементина Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Поени: 305
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Клементина Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2006 во 14:35
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

немав секс, конечно се смирив и чекам...... знам дека некој ќе се најде паметен и ќе го искритикува сето ова, но мене не ми чуе, јас имам уште една недела да чекам, и ќе чекам...... уствари не е ни цела недела веќе

ај ке чекаме заедно да не си сам, а ја имаш мојата подршка колега
precious..
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2006 во 17:43
Originally posted by Клементина Клементина напиша:

Originally posted by Ghost Ghost напиша:

ај ке чекаме заедно да не си сам, а ја имаш мојата подршка колега

ехехе, е ај чим си решила и ти Клементинче, ондак да почекаме заедно
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2006 во 18:26

E cekam i jas ama se nadevam nema uste mnogu,pa svarno nema smisla ova,sto e mnogu mnogu e

Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2006 во 18:47
Minatata nok ....mmmm daaa ,traese dolgo-bese ubavo - zato i spiev posle 11 saata...
Кон врв
ice_dmx Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2006
Локација: Jamaica
Поени: 390
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ice_dmx Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2006 во 02:54
eve sega pred pola saat,nabrzina svrsiv,so da praam vo sosednata soba imase drugi so mozea sekoj moment da vlezat
dudenz
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2006 во 05:21
da be....se seksav...kako da nema neso po ubavo na svetot...GITARA,DRUSTVO,TRAVA,MUZIKAAAAAAA!!!!!!
ebete se,ja go uzivam zivotot...ama ne se sekirajte...i na vas ke vi tekne.......
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2006 во 14:05
Originally posted by Eleni Eleni напиша:

E cekam i jas ama se nadevam nema uste mnogu,pa svarno nema smisla ova,sto e mnogu mnogu e

Знам дека нема смисла, ама што е тука е!!! Кој чека ќе дочека!!!
Јас не чекам!!!
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
ema* Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2006
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ema* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2006 во 19:20
mmmm seks samo seks
Кон врв
icemen Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 11.Јануари.2006
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај icemen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2006 во 19:25
mi se dopaga tvoeto mmmmm,koj znae kako zvuci
Кон врв
ema* Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2006
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ema* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2006 во 19:26
vlazno megu ......  mmmmmmmmm

Изменето од ema*
Кон врв
icemen Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 11.Јануари.2006
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај icemen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2006 во 19:30
Uf toa mmmmmm kolku vlazno........?Daj da pipnam
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4344454647 303>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.