![]() |
|
Сродна душа |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 74> |
Автор | |
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jok seuste :) edinec sum na planetava:)
|
|
![]() |
|
samovilka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 215 |
moze i da greshis
sekoj ima svoja srodna dusha moze da si ja nashol a moze i ne ![]() |
|
![]() |
|
samovilka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 215 |
nemoj taka da mislis
ne si edinec aj tamo malku verba vidam
Изменето од samovilka - 01.Ноември.2006 во 19:29 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
ah :) abe ima nekoja tamu a:)ama momentalno nepristapno so covekova noga:)nekoja eve vaka kako samovilcinjava ovdeka na slikive:)ve svacas li:)
|
|
![]() |
|
samovilcinjata ja naogaat svojata srodna dusha
tvojata samovilka ili te nasla i nemozes da ja vidis, zasto ne gledas so pravilnite ochi, moze da e tamu do tebe a da ne ja gledas ili pak seuste ne reshila da te poseti ne gledas so vistinskite ochi slusaj si go srceto i ke ja otkries ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
hm somnitelno mi e ova da zavisam od drugi:) ne sum jas za ova:)
|
|
![]() |
|
za sekoj princ ima po edna samovilka
treba da se najdat a ne deka zavisat eden od drug ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ostanav bez zborovi no sepak somnitelno mi e ova okolu srodnata dusa:)
|
|
![]() |
|
zosto ne veruvas
veruvaj i sam ke si vidis koja e problemot so tebe e sto se plashish da veruvas ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ne sakam pre planirani raboti :) kako prvo si se sreduvaat koga ce im dojde vreme a za veruvanje mnogu raboti e barano da veruvam pa ne sum visol nisto od verba samo sum se trudel :) taka da srodna dusa hm spored mene e ista kasha :)ne e li taka :) da si ja poznaes kashata:)da si ja namirisas:)jas uste kasha ne sum napravil:) |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Абе ти не верувај ама кога ќе ја сретнеш не да ќе почнеш да веруваш....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
pa ke se trudis i ponatamu i ke veruvas
sakaj i srceto ke ti ja otvori dushata se sto e tvoe ke si dojde i se na kraj si doaga na svoe mesto a dosta si skeptik so kashi kakvi kashi ima ljubov ljubi i veruvaj vo ljubovta ![]() |
|
![]() |
|
a i jas ne veruvav so godini
i mislev deka e tamu nekade i ja barav, ja cekav i na kraj vidov deka celo vreme bil do mene i sekogas se vrakal i sekogas i jas sum mu se vrakala ![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |