|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 446447448449450 525> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Niko,niko....kao ja
Niko,niko....kao ja ........ (i taka nekolku pati ) |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sad uzmi mi ruku i vodi me
Pred nama nisu godine Al mogu biti najdulji sati Rado te pratim Vodi me |
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zivot je more, pucina crna,
po kojoj tonu mnogi sto brode.
Nije mi srce plasljiva srna.
Ja se ne bojim velike vode.
Lome me vali, nose me struje.
Oseka srece, a tuge plima.
Siba me nebo bicem oluje...
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хладно ми је,... лоше ми је,... што те нема
|
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BOLKATA NE ZNACI DA SE PREDADES
ZATOA NE PLACI... ME IMAS MENE I GUSHNI ME, STO I DA E KE POMINE....... |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ne znaes zasto lazes.....
koga ne davas zasto krades.... koga mislis zosto sonuvas.... dusata ti e bogata.... a tolku siromasni race imas... |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Please stay my babe
Who knows when we'll dance again No matter what to no regret I'll do all that I can just to get you To stay my babe Who knows when we'll dance again And I don't want to say goodbye But who knows where we'll be after tonight... |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
min.. min el habak oul
ady weh gal el omr,omri el hob am be toul mein hadak leil we nahayr es\'al i\'jnak ent..we enta el majgool? rajah mish rajah le youni wala sami\'h shu nedahdak ana rajah lel hana mish ba'i lena (ODI AKO SAKAS, NE PRAVI POLOSHO I OSTAVI ME SAM STOI PODALEKU I NE POVTORUVAJ "MISLEV NA TEBE" ZOSTO...ZOSTO SAKASE SE STO PRAVEV JAS,KAZI MI! I KOJ JA OSTAVI LJUBOVTA POSLEDEN? KOJ BESE TUKA Z TEBE NOK I DEN DODEKA TI..TI BESE ZAFATENA? SEEDNO TI DOAGJAS NAZAD ILI NE ILI SEEDNO DALI SLUSAS DALI POBARAV DA SE VRATIS? DOAGAS NAZAD ZA UZIVANJE? NEMA POVEKJE UZIVANJE ZA NAS... |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нек те загрлиииииииии, неко сретнијииииии....
|
|
МИР со сите
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Someone has to pay for the little things
|
|
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lako je kad te neko |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дувна ветре Развигорче,
нишна гранче над изворче, дувна ветре Будигора разелени сто јавора |
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So hold me when I'm here
Right me when I'm wrong Hold me when I'm scared And love me when I'm gone Everything I am And everything in me Wants to be the one You wanted me to be I'll never let you down Even if I could I'd give up everything If only for your good So hold me when I'm here Right me when I'm wrong You can hold me when I'm scared You won't always be there So love me when I'm gone Love me when I'm gone...!!! |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kad nekog ludo zavolis
i sve ti potone pronadji samo jedan most i skoci za mene I kad bi vene presjekla bol kad te pokrene presjeci ih i za mene da samo jednom ja otkrijem ljubav |
|
Внеси реплика | страница <1 446447448449450 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |