![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 445446447448449 525> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
You don't even know me
You say that I'm not living right You don't understand me So why do you judge my life ? |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
What is love but the strangest of feelings?
A sin you swallow for the rest of your life? You`ve been looking for someone to believe in To love you, until your eyes run dry |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
There's something about us
You can't explain The only thing we're here for Is to entertain Destiny told us Not to run away We will make it anyway ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Won't you carry me
Faithfully over the seas I'll open the sky To kiss you goodbye Fly ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Nedostaje mi nasa ljubav, mila
bez nje uz moje vene puze stud nedostajes mi ti, kakva si bila nedostajem i ja, onako lud ja znam da vreme uvek uzme svoje i ne znam sto bi nas postedelo al' meni, eto, nista sem nas dvoje nije vredelo |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Lost and insecure
You found me, you found me Lying was on the floor Surrounded, surrounded Why'd you have to wait? Where were you? where were you? Just a little late You found me, you found me |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Don't say you want me
Don't say you need me Don't say you love me It's understood Don't say you're happy Out there without me I know you can't be 'Cause it's no good |
|
![]() |
|
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
oci tvoje govore
da me vishe nevole
reci sreco iskreno mi kazi
dusa tvoja dal jos moju trazi..........
|
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
OVO JE BIO PLAN:
DA TE VOLIM KOJI DAN, ALI DAN JE IPAK VREME KRATKO, A TEBE VOLETI,BAS JE SLATKO! MA BOLJE JE MENI BEZ TOG PLANA, VOLECU TE SVAKOG DANA! |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Words often don't come easy
I never learned to show you the inside of me I know my baby You were always patient dragging out what I try to hide.... |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Kako je dobro vidjeti te opet
Staviti ruke na tvoja ramena Kao nekad poljubi me nježno Za ona dobra, dobra, dobra stara vremena. |
|
|
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Drugovi su odmah rekli
nije za tebe izbij je iz glave idi, negdje, napij se Rekli su mi da si strasnija od satane drugi su te znali mnogo bolje od mene |
|
![]() |
|
Oba oka sklopi, dobri andjele
to sto nocas sutim nije zbog tebe, ti bi nesto brzo da te podigne a meni nocas pasu stvari lagane |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 445446447448449 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |