![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 444445446447448 2116> |
Автор | |
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odam i jas cao
![]() |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
cao orka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
pozdrav
![]() се читаме |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pozdrav enigma
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
pozz
![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
e veruvam komsija posle red , nemoj da bide aj od utre ke pocnam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
е комшике и ја само си подголтнувам се надевам ќе одолеам,ама ако и не уште ова е после ред ќе ставам
![]() |
|
![]() |
|
komsija ti sprema za slavata,samo jadenje mi pisuvas ovde ,a rikverc treba da vozam
![]() |
|
![]() |
|
да сега си ја гледам што ме чека и како да се пазам да се потсетам
![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
ivkova slava
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
neznam igi nikogo ne sum na., bez obzir sto velis ne se nerviras ama potsvesta rabotivredila po priroda sum taka,a nesakam ni da me vregat,nekoj sto leci kompleksi tamu,znam da ima i dobri lugi ,ama znaes kako e znam da ne me poznavat nikoj osven karamandi ama sepak te vadi nekoj od kontakt
|
|
![]() |
|
anelija
![]() само екипа ме плаши на врв на јазик ми е секоја година зар ве се не је досадило,е бре ручасте и пи сте спава сте и па писте кокошке ми потепасте идете си ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 444445446447448 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |