|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 442443444445446 708> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК... Ова беше за емил. Или не? |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK...Pominav edno cudno popladne:malku sklet ,malku odmor ,malku uzivanje .........
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...Sekoe citanje na intervju so Zlatko Oridjanski me ostava zatecen...vo pozitivna smisla...
...Смешно е кога некој Кинез свири рокенрол или Македонка кога сака да е Бијонсе...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk ....zverke ti mislish n a chat da idesh li
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми се гади од прости луѓе..
И сакам да И кажам, на таа, ‘‘другарка ми‘‘ ако воопшто можам да ја наречам така, што добро знае како да ме испровоцира и изнервира, дека не паѓам на толку лесни финти со кои пробува да ме изиритира..Срцка е ств.. Ќе ти го покажев и местото и времето..ама извини, имам јас и принцип, и морал...Што не постои во твојот речник. |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
Аман веќе, досаден си со тоа што го пишуваш |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk-
добро
|
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК...„ако су то само биле лажи, лажимо се бар још мало.ако су то само биле варке, варајмо се, варајмо...“
Изменето од Charmedgirl18 - 19.Август.2010 во 11:29 |
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк македонија и се е можно...ништо не функционира и после некој ќе те праша оти се жалишне знам дали ќе дојде време кога ќе има нешто, да речам е ова навистина се средило функционира извонредно |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК...дека во моментов не можам повеке да испракjам лп.
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк, ќе ја искористам паузата за на брзина да си сварам кафе
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк..заглавив на политика бреее
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
Аман бре. Пак почна со ЛП Секогаш сум јас крива ааааааааа..да да Изменето од ФорумскаБаба - 19.Август.2010 во 15:53 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...redno bese ...
|
|
Внеси реплика | страница <1 442443444445446 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |