|
Друмска кафана - пушална |
Внеси реплика | страница <1 439440441442443 850> |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може вакво |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може...само извади го мразот...ме потсеќа колку ми е ладно
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
упс...да
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Сањке, а да се вратиме ја и ти на стариот бизнис? певаљки у кафанче...ем ќе се затоплиме ем можда и ќе ќариме нешто
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала сања |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе бидеме здрвени од ладново,нема да денсаме |
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema da densame dodeka se zagreeme...posle kje ne' molat da prestaneme
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе уклучиме подно гријање
добро би ни дошло некој денар на ладново |
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не за друго туку да си прикупиме уште некое ќебе за допокривање
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бива
|
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај,ја отидов на припреми... да не се брукам,одамна не сум повторила материјалот
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас ќе повторам
|
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас треба ама ме мрзи |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво.Млад човек ,а го мрзи
|
|
Внеси реплика | страница <1 439440441442443 850> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |