![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 438439440441442 2229> |
Автор | |||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
valjda se smee....ponito.....Mary
|
|||
![]() |
|||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
||
Лили
поздрав и од мене |
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
BUKRA...GOLEM POZDRAV....
KAKO SI DENES???
|
|||
![]() |
|||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
||
Nije Perice bilo par dana u skoli i kada se vratio upita ga uciteljica.
- Zasto nisi dolazio u skolu? - Pa Nije Perice bilo par dana u skoli i kada se vratio upita ga uciteljica. - Od cega Perice? - Umrla je od sexa, kaze Perica. - Kako od sexa Perice? - Pa lako, sjebala se niz stepenice |
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
FALA DOKTORE, A JAS MISLEV DEKA ME IGNORIRAS....
![]() |
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
MARKO FALA ZA SANDALKIVE..PREUBAVKI SE,MOJA SLABA TOCKA |
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
![]() |
|||
||
BOGAT REPERTOAR.
![]() |
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
I MENE MI E MILO BUKRA
![]() |
|||
![]() |
|||
||
MARCO, DAJ PRATI NEKOI SANDALCINJA ZA MENE...KJE ODAM NA SVADBA.... |
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
HMMM..CEL SAJT SE OTVARA
|
|||
![]() |
|||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
||
Лили
какво игнорирање таман работа што така во последно време слабо не дружиш?? работа или задоволство ;))))) |
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 438439440441442 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |