![]() |
|
ОПШТИ МУАБЕТИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546 120> |
Автор | |
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fiks sho taka se dade aktivno na iskacanje..
i ja sum pretepana...ama sepak kje idam na edna pijacka.. ....nego sea sivi dom go gleav...bash ja sakam taa serija ..so kjef mi se naprai da znaesh Kako si Fiks? Na odmor koa? |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
zdravo ivana....
![]() denes ke sedam doma.... ![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
a odmorot za mene pomina i zavrshi ivana...sega na kratko za vikend ke trknam do ohrid i taka..
a ne pojdov ovaa godina nikade na ezero ili more .... mislam nishto organizirano samo taka rekreativno bev 3 dena vo ohrid...a inaku bev 4 dena na selo i mnogu se relaksirav..znaesh jas povece sakam odmor vo planina odkolku more ili ezero... a na koj li kanal go gledashe siviot dom ? |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Sitel..mislam..
ah ah i ja vikendov ..put pod nogje i do ohrid... edvaj cekam... a za planina POSHTUJEM POSHTUJEM... i ja bev Lou...momce...ajde gitarata u race i na vezbanje..vcera beshe u k*rshumli an? |
|
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
vezbam sekoj den.....ne bev ne mi e dobro..... ![]() |
|
![]() |
|
што е мешето, главата?????
уффф проклето е у лето да си болен.. |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
...pa da ti kazam pravo...sve nesto me boli.......se sopnav nekna....od 4....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() еј дечки...се цитаме утре... излегувам чао ![]() |
|
|
|
![]() |
|
od 4 buljasi........
![]() |
|
![]() |
|
caci14 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2005 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 319 |
hey sto pravite sto ima novo ???
|
|
![]() |
|
nisto dremam pred prijatelot...i gledam na ebay nekoj instrumenti.......
![]() |
|
![]() |
|
caci14 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2005 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 319 |
super bar mora nesto da se pravi :))
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ej lou ke me zapoznaesh so caci..
zdravo caci.. |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546 120> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |