IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4243444546 70>
Автор
Порака
MissWarrior Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 18.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MissWarrior Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2007 во 14:51
Originally posted by brza brza напиша:

Originally posted by MissWarrior MissWarrior напиша:

Jas sekogas sum bila za toa deka razlikata vo godinite ne e vazna. Najdov covek koj e 11 godini postar od mene, se zaljubiv i se zemavme.
Se izlazav deka postar maz poveke cuva zena. Toj me cuvase doma obiduvajki se da me odvoi od se sto mi znaci vo zivotot. Od roditelite, prijatelite, rabotata, hobite. Cuvaweto od posta maz bese toa. Ne mozese da ja kontrolira ljubomorata i sekogas bese opsednat so somnezite deka jas imam nekoj drug. Sega sme razdeleni bidejki toj zivot na koj naletav ne mozev da go izdrzam poveke
  dobro,...sega zemi si nekoj"maloleten",pa da vidish shto e ljubomora,...ako ti se "pogodi",....a,da ne e do tebe?,...mozebii bash zatoa i  si bila so nego,...za da imash poveke sloboda,....a i ne e toa mnogu golema razlika,...fizichki duri i ne mora da se primetuva,..

Fizicki apsolutno ne se primetuva razlikata
Setanjeto voopsto ne e ona sto mi terba, da sakav da setam nemase da se omazam voopsto, no na sekoj covek mu e potrebno da moze da si go zacuva svojot identitet i integritet
Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2007 во 12:45
jas mislam deka nema razlika vo godinite ako ima vistinska lubov
mbm
Кон врв
no one Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Август.2007
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај no one Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2007 во 10:13
pa mojot decko e edna godina pomal, ama sepak jas se custvuvam pomala...hehe cudno a??
Кон врв
Горе_Лево Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2007
Поени: 331
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Горе_Лево Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2007 во 10:28
Ништо не е чудно се додека има некоја нормална старосна граница. Екстремното не е добро во секој случајсреќа
Кон врв
ekica Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2007 во 10:48
ma ne se problem godinite problem smo mie ljudive koga ljubovta e vo prasanje nisto ne e bitno ne samo godinite!!!!
ece
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2007 во 11:02
E da, ke izgravam dresirano kuce na nekoja slepa baba
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2007 во 00:21
Originally posted by ekica ekica напиша:

ma ne se problem godinite problem smo mie ljudive koga ljubovta e vo prasanje nisto ne e bitno ne samo godinite!!!!

е супер, тетовчанка на форумот среќа, гледам познат ми е дијалектот голема%20насмевка

е богами кај вас тој дел од Македонија и те како има разлика во годините намигнување
Кон врв
nemo84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Young Modern

Регистриран: 24.Јули.2007
Поени: 500
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nemo84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2007 во 01:31
Екица кога треба да се зборува литературно е тетовчанка. Инаку у слободно време се декларира како Србинка.голема%20насмевка
Кон врв
nemo84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Young Modern

Регистриран: 24.Јули.2007
Поени: 500
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nemo84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2007 во 01:32
Мое мислење е дека девојката максимално може да биде на иста возраст со мене, за постара не доаѓа во предвид.
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2007 во 01:56
ако е некои 10-13 години постар од мене иде некако..еве 15 нека се максимум
а помлад хе хе хе среќа максимум 2 години помлад да е , ама да изгледа за постар
ееееј математикава ми е газење%20од%20смеење
Кон врв
mr sosa Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Август.2007
Локација: Bolivia
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mr sosa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2007 во 04:12

Vremeto e relativno.Realno ne postojat godini samo genetcka degradacija koja se pojavuva poradi neizbeznata entropija vo prirodata,odtuka nema realno 5godini postar ili pomlad.Jas realno sum imal sexusalen odnosb so 72 godisna gospogja i 12 godisna zena.Se si ima svoja ubavina.Od kade sto dovagjam godinite ne se vazni,vazna e samo strasta.Se dodeka se ogranicuvate so godini ima dobra shansa da si go propustite vistinskiot covek samo zatoa sto bil postar od vasata granica(15 godini na primer).

Osvestetese.DOSTA NI SE OGRANICUVANJA NA OVOJ SVAET.ISKONSKOTO E NAJVAZNO.el amor es la cosa más importante
Carpe Diem
Кон врв
Горе_Лево Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2007
Поени: 331
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Горе_Лево Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2007 во 08:53
Originally posted by mr sosa mr sosa напиша:

Vremeto e relativno.Realno ne postojat godini samo genetcka degradacija koja se pojavuva poradi neizbeznata entropija vo prirodata,odtuka nema realno 5godini postar ili pomlad.Jas realno sum imal sexusalen odnosb so 72 godisna gospogja i 12 godisna zena.Se si ima svoja ubavina.Od kade sto dovagjam godinite ne se vazni,vazna e samo strasta.Se dodeka se ogranicuvate so godini ima dobra shansa da si go propustite vistinskiot covek samo zatoa sto bil postar od vasata granica(15 godini na primer).

Osvestetese.DOSTA NI SE OGRANICUVANJA NA OVOJ SVAET.ISKONSKOTO E NAJVAZNO.el amor es la cosa más importante

Eххххх ама ја претера малку, признај ...пуста македонштинасреќа
За нагоре, ај разбирливо некако...ама 12 години бе, пак уште жена загриженост
Кон врв
trucker21 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Април.2007
Поени: 1609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2007 во 10:44
godini!? granici!?........luge sto ima vrska toa? ako e ubavo, ubavo e........terajte.......
sex, trucks & drinks!!!
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2007 во 11:00
sepak...ne moze da e ubavo ako razlikata e premnogu golema, toa si e fakt. kaj moze nekoj 15 godini postar/a od tebe da te smeta za covek na ista frekfencija????не%20зборувам
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4243444546 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.