|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 70> |
Автор | ||
MissWarrior
Група Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fizicki apsolutno ne se primetuva razlikata Setanjeto voopsto ne e ona sto mi terba, da sakav da setam nemase da se omazam voopsto, no na sekoj covek mu e potrebno da moze da si go zacuva svojot identitet i integritet |
||
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas mislam deka nema razlika vo godinite ako ima vistinska lubov
|
||
mbm
|
||
no one
Нов член Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa mojot decko e edna godina pomal, ama sepak jas se custvuvam pomala...hehe cudno a??
|
||
Горе_Лево
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ништо не е чудно се додека има некоја нормална старосна граница. Екстремното не е добро во секој случај
|
||
ekica
Нов член Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma ne se problem godinite problem smo mie ljudive koga ljubovta e vo prasanje nisto ne e bitno ne samo godinite!!!!
|
||
ece
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E da, ke izgravam dresirano kuce na nekoja slepa baba
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е супер, тетовчанка на форумот , гледам познат ми е дијалектот е богами кај вас тој дел од Македонија и те како има разлика во годините |
||
|
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Екица кога треба да се зборува литературно е тетовчанка. Инаку у слободно време се декларира како Србинка.
|
||
|
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мое мислење е дека девојката максимално може да биде на иста возраст со мене, за постара не доаѓа во предвид.
|
||
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако е некои 10-13 години постар од мене иде некако..еве 15 нека се максимум
а помлад хе хе хе максимум 2 години помлад да е , ама да изгледа за постар ееееј математикава ми е |
||
mr sosa
Нов член Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Bolivia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vremeto e relativno.Realno ne postojat godini samo genetcka degradacija koja se pojavuva poradi neizbeznata entropija vo prirodata,odtuka nema realno 5godini postar ili pomlad.Jas realno sum imal sexusalen odnosb so 72 godisna gospogja i 12 godisna zena.Se si ima svoja ubavina.Od kade sto dovagjam godinite ne se vazni,vazna e samo strasta.Se dodeka se ogranicuvate so godini ima dobra shansa da si go propustite vistinskiot covek samo zatoa sto bil postar od vasata granica(15 godini na primer). Osvestetese.DOSTA NI SE OGRANICUVANJA NA OVOJ SVAET.ISKONSKOTO E NAJVAZNO.el amor es la cosa más importante |
||
Carpe Diem
|
||
Горе_Лево
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eххххх ама ја претера малку, признај ...пуста македонштина За нагоре, ај разбирливо некако...ама 12 години бе, пак уште жена |
||
trucker21
Сениор Регистриран: 13.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
godini!? granici!?........luge sto ima vrska toa? ako e ubavo, ubavo e........terajte.......
|
||
sex, trucks & drinks!!!
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sepak...ne moze da e ubavo ako razlikata e premnogu golema, toa si e fakt. kaj moze nekoj 15 godini postar/a od tebe da te smeta za covek na ista frekfencija????
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Внеси реплика | страница <1 4243444546 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |