![]() |
|
Постои ли верен маж |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546 84> |
Автор | ||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ЖАКИ ![]() ![]() ![]() ![]() ЈА ВИКАМ ... НЕ |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
ete....greska si.... ![]() ![]() ![]() ti zboruvam od iskustvo |
||
![]() |
||
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
LouWeed ... ТИ ВЕРЕН СИ???
ЖЕНЕТ СИ??? КОЛКУ СИ ВЕРЕН??? |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
ne sum zenet, no do sega (mislam ova do sega sum go pisal i vo takvite temi od pred dve godini navam) sum bil veren!(ako podrazbiras pod nevernost sex) ednostavno za mene e toa osnovna rabota, sto za zal nekoj od mojte bivsi partnerki ne go smetale isto... Изменето од LouWeed - 05.Февруари.2009 во 10:35 |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() И ЈАС ВЕРНА СЕ ДО СЕГА ... АМА ... ![]() |
||
![]() |
||
|
..ama?
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
epa, ima topli i ladni denovi...thats life... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
sweetpoison ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2009 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 434 |
|
neverstvo za mene e ako parnerot pravi neshto so drug parner/ka vo tajnost, sam, bez znaenje na drugiot..
|
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
Si vikam deka postoi
![]() |
||
![]() |
||
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
Taka e Zaki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
|
Edna zena koga bi posakala da izneveri na 10 mazi da im reci 11 ke zemi,a 1 maz da posaka, od 10 zeni, 11 shamari ke krka.Ima i zeni i mazi koi iznevervaat ,ama mislam deka po verni se mazite.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |