|
ВМРО-ДПМНЕ или СДСМ? |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 95> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чинам дека сега и на берза ќе ги ставеле ........... на вол стритон а веќе и филм во холивуд се подготвуваат да снимат за веле самРАК
|
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да не зборуваш според ова за блаже самакоски,татко му на веле,,ај за успехот кажав претходно како е стекнат и на блаже и на веле,сега само да се надоврзам,пред почетокот на летото,блаже(благоја,татко,му на веле) гостуваше кај миленко,сигурното го знаете тоа апашиштето што се sвереше по телевизиине,тогаш прогнозираа двајцата,(ова го велам од аспект на балкански пророчици)дека грција,готово че пропадни и че ја снема,па блаже уште несврши пред миленко се изнаду како паун,само ми заличи на комунистичкото, Америка и Енглеска биче земја пролетерска,но нешто друго се случи,а овој(блаже) од ко искраде си ја среди фамилијата во америка и сега со синчето че идит овде пуфки да ни продава,нека оди по белион свет и во америка да се докажува. |
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се фативте за Самак а темава е конкретно изјаснување за две опции:
Ве молам, да отворите нова тема доколку мислите да продолжите за Самакоски. |
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема да се случи,ама никако повеќе,тоа го спомнав и во мојот пост,сепак,бев должен да објаснам,а мислам дека итекако имаат овие двајца врска со партиите ,горенаведени,во одредени временски термини.
Изменето од Gorazd777 - 10.Септември.2010 во 14:27 |
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се доведоа во ситуации ..кажи еден ..кажи друг...
Мисли ли некој за земјава...или не Фуере за изјавите на Иванов, Груевски и Поселт |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.ВМРО-ДПМНЕ...или СДСМ?......
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Gorazd777
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ееееј.,абе овие од дпмне,биле ептен богати,стварно не сум знаел дека некој од нив и чесно заработил МИЛИонски суми на пари само од работа,така и во новините една шалабајзерка од дневник зеде некој од нив да ги брани демек,знаела двоица кои чесно ги сработиле тие пари,да чисто како солза,еден куп народ треба да пострада,за тие овде чесно да ги заработат парите,така пред изборите се заколнуваа на чесност и ако некој скршне од патот да си дајт оставка,ама не излезе така,ете че го спомнам јас меѓу другите тука не наведените,а член на дпмнето-вмро од градот херој прилеп.,оливер деркоски пратеник,кога дошол на таа функција,си седнале со пајташите партиски и побарал секој да се изјасни зашто идит во партијата ДПМНЕ-ВМРО,тој си кажал за лично и персонално богатење,така чоеко од пратеник сеа се втера во македонски железници као некое директорче да и лажит народо,така скопјани пазете се од него тој е голем преварант,а и сето дпмне-вмро.
Изменето од Анастеа - 29.Септември.2010 во 03:25 |
||
ВОЈНАТА Е МИР
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдсм ја смислија најголемата глупост на светот.....
на 11 октомври повикуваат на собир во Прилеп... Баш планирав тогаш да одам таму..но сега ќе размислам.. Од толку денови најдоа да го уништат денот кој треба да го славиме сите заедно а не да вадиме очи тогаш..Бранковата глупост нема крај..од каде им се тие идеи...“големи мисли од малите мозоци“ И после ќе кажат многу луѓе се собраа а за 11 октомври...па секогаш се собираат во ПП на тој ден...нека ги соберат некоја друга ден....Мислам ова дефинитивно им го покажува капацитетот |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a anti reklamana za VMRO sto ja napravile jezivo.....sto se moze da napravi covek za da dojde na vlast......da se dade takov snimak so babata kako place :( zalosno.......navistina....pa svatile deka e pre jezivo....pa sea go skratile delot kaj sto e toj so bolnata baba :(....... mislam prvo ja pustaa nekolku pati....taka pa posle svatija deka se jezivi pa ja prepravija
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ѓраѓанската организација ПОЛИО ПЛУС побара видеоспотот Фронтот за европска Македонија нарачан од сдсм да да престане да се емитува низ медиумите.
“Пораката во која велат никогаш не било полошо не е точна бидејки никогаш не било и подобро“ велат од ПОЛИО...тие сметаат дека не е во ред овие категории на хендикепирани луѓе да се користат за политички цели... Е тоа е луѓе без идеи...ќе даваат вакви работи на Тв.... |
||
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ednostavno pre jezivo bese...........sto se koristat samo da dojdat na vlast....stvarno nemam zborovi :X :X :X pre jezivo.......nemaat nikakvo opravduvanje navistina
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и на ВМРО и на СДСМ „рекламите“ им се крајно патетични и очајни ако смеам така да се изразам, се обвинуваат постојано за истите работи кои ги направиле и двете партии мислејќи дека некој е доволно глупав да да не можа да собере 2 и 2 и да види колку многу ја имаат уништено државата и народот со неа овие две партии во рок од 20 години, 20 години еј, и сеуште постојат за жал!
не знам за вас, ама јас сум навреден и потценет како граѓанин на државава со овие реклами со тоа што индиректно ми кажуваат дека сум слеп и глув и не гледам што се случува околу мене овие направиле ова, оние направиле она, во оваа година во онаа година, прекинете веќе и направете нешто корисно... од реклами може да имаат ќар само медиумите, а другите сите ќе скапат нервирајќи се |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На државен празник повикуваат на бунт...........
|
||
||
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ti....so potpisov :)))) sea si go postavi i prasanjeto za EVENTUALNO A ??????????? hihihihihihihihih
|
||
Внеси реплика | страница <1 4243444546 95> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |