|
Каде сакате да сте сега? |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 130> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti ...neli reche domche sakash???
Btw ima ushte edna slobodna lezalka... |
|
keti72
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За вакво место и домче ќе го оставам!!!Тоа ќе ми биде домче после
|
|
Keti72
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj...pakuj se....,me nacheka na vrata..vo posleden moment
|
|
keti72
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брза сум, ајде одиме, шо пакување, не ми треба ништо
|
|
Keti72
|
|
antigona
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamma,moze i jas pls.
|
|
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AAAAAAAA...KAKO NEMOZE,SAMO KE SMENIME SMESHTAJ...
EVE...NE CHEKAAT.... |
|
antigona
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CCC,ah,kakov raj...koga trgame???
|
|
|
|
keti72
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле, незнаеш кое е подобро!Мераци!!!
|
|
Keti72
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VEDNASH...TRGNUVAME.......
|
|
keti72
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде да побрзаме, да не ни го фати некој местото!!!!!
|
|
Keti72
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ,sega....navistina i ozbilno....toa e ..mojata zivotna destinacija
za patuvanje....no,moze i vaka....samo zatvorete ochi.......i tamu ste... Изменето од mamma - 17.Јануари.2008 во 14:06 |
|
keti72
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не, јас ќе се преселам таму, тоа ќе ми биде дома, а вие стално да ми доаѓате на гости,на поседок од по едно 2-3 месеци
|
|
Keti72
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......se zapali....
i jas ...taka...edno desetina godini nazad.... Bora Bora Island Details Status Bora Bora is part of French Polynesia, a French overseas possession, claimed in 1843. Settled by the Polynesians in 850, and part of the Society Islands, it's arguably the most famous island in the world Significant Town Vaitape Climate Tropical conditions with some rainfall in the summer months (November - April). Ideal conditions exist from May - October as trade winds cool the island Island Coordinates 16° 30 south, 151° 45 west General Information Discovered in 1722, it's name mean "First Born." Made famous by books, movies, and its incredible beauty and natural attributes (especially the wonderful beaches), it's now besieged by tourism and overcrowding. Regardless, if you must visit a South Pacific island, Bora Bora would be an excellent choice. Location Description It's about 160 miles northwest of Tahiti and approximately 2,600 miles south of Hawaii Terrain A rich green, mountainous main island and a few smaller islands, completely surrounded by coral reefs. The central lagoon, according to novelist James Michener, "is so stunning, there are really no adequate words to describe it." Languages French (official), Tahitian (official) Official Currency Comptoirs Francais du Pacifique franc Population 4,650 Land Area 44 sq km (16.9 sq miles) Изменето од mamma - 17.Јануари.2008 во 14:09 |
|
antigona
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze po 6 meseci Keti???a da zemam kukicka do tebe??mamma,aj i ti so nas,pa veselo drustvo.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4243444546 130> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |