|
ANAKIN's PLACE (ex Vtor Pogled) |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 89> |
Автор | ||
alek766
Сениор Регистриран: 06.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 210 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok
|
||
slavicca
Група Регистриран: 22.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
:) helloo ...
abe objasni mu na covekot .. kako treba i gotovo .. :) |
||
alek766
Сениор Регистриран: 06.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 210 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ti si fotografka a ne jas
a baska ima edna tvoja fotografija tuka |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aaaaaaaaaaaaaaa mnogu si ja sakam |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
slavicca
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hmmm .. pa ne sum ja do tolku fotograf ama aj .. :))) . ... ok .. znaci zemi nekoja fotografija od sajtot tuka .. obraboti ja nekako kreativno .. na tvoj nacin .. i prati ja :) .. ili nekoja tvoja fotografija , ti sto si ja slikal .. shoznam sea dal objasnav ok:))))
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neznam dali si so znam fotograf
ama za objasnuvanje si expertisimus |
||
|
||
slavicca
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zs placis ???
|
||
slavicca
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tebe ti ja posvetuvam! |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
alek766
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
alek766
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne trosi ubavi sliki tuka
da gi tamu na sliki kako bajki Изменето од anakin - 10.Март.2007 во 03:42 |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hmmm.....HIK......ajajaj
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 4243444546 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |