|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 55> |
Автор | ||
bucko
Нов член Регистриран: 05.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nemozam da go stavam kompjuterot vo stand by moram.
Mozam samo da go isklucam no nemoze vo stand by Изменето од bucko - 05.Октомври.2009 во 08:23 |
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не и којзнае каков проблем... ама секоја програма за пребарување... по неколку недели функционалност... почнува да кочи и да запира... ... па од мозила стасав до гугл хром и назад на интернет експлорер... има некоја финта, кукис, вирус или слично ??
|
||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колку време не ти е форматиран компјутерот ако користиш XP редно време е више да се превлиш на Vista или Windows 7 и ке немаш проблеми |
||
sweet angel
Сениор Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Rabotam ilustrator, imam illustrator cs4. Potrebno mi e fajlovite da gi zacuvam vo format koj mozam da go otvoram vo corel draw 14. Probav da go zacuvam kako postara verzija na ai, i taka da go otvoram vo corel, pri sto go otvora ama efektite kako senka,blend i sl. gi dvoi na mnogu objekti. krivite gi gleda kako krivi, so toa nema problem. fontot ne go prepoznava kako font tuku kako krivi.
Dali ima nekoj sto se razbira poveke vo ova, i dali mu uspealo prefrlanjeto taka sto moze bez problem da go editira ai fajlot vo corel, ne samo da go prefrli, i dali e voopsto mozno da se dobie istiot, ili pristojno slicen efekt? |
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не морашењ да отвораш нова тема за прашањето ете го префрлив тука и тука ќе ти одговорам. Неможиш да работиш фајлови од фотошоп, илустратор и слично во корел зошто се скрос различни. Можиш значи само да го зачуваш како слика јpg или gif и после да го отвориш во корел, а како проект не е можно. |
||
Logos
Група Регистриран: 13.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Иконите на мониторорт ми станна плави како кога се обележуваат за некоја работа и не можам да ги вратам во нормала. Како да го направам тоа?
|
||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
десен клик на My Computer --->Advanced и Preformance Settings стиклирај ги сите Apply и OK |
||
Logos
Група Регистриран: 13.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фала |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VO VISTA
kako da napravam nekoj program da mi starta kako administrator bez non stop da me prasuva za dozvola pri startanje zeznata vista upm |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако го користиш компјутерот како администратор не ти треба UAC ако го користиш како стандарден јузер ти треба UAC да ти биде уклучено Еве види на видеото како да го исклучиш http://www.youtube.com/watch?v=M7Uwx_yaxUM |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala kje vidam
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Барам помош за решение на проблем,имам ХП оперативен,Мкафее анти вирусна и на помош го зедов од пред некој ден СпајвареДоцтор-програма,за да го решам проблемот,со програмиве пронајдов тројанци и други работи сето што се јави го исчистија,но проблемот си остана,повремено преку интернет експлорерот ми се вклучуваат разни страни на игри,преземање за позадини,страни на банк и слично,користам Опреа,но ова иритира и мислам дека ми краде од интернетот,помош како да се отстрани проблемот?
|
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи ќе го снимип ова програмче подобро е од спајвердоктор.
Еве линк http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html И ќе ти се среди |
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Благодарам Flix ,неверојатно колку работи уште пронајде.
|
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
Внеси реплика | страница <1 4243444546 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |