|
FENIX |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 530> |
Автор | |
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала....знам дека ќе ја биде работава
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шациии мн си се успала ти колешке Добро ти утро , Добар ти ден
како си ти денес Срце...знаеш дека...се се поправа па се што започнува на не ... може да се смени и да почнува со НАЈ Чекам те "онаам" денес |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Срц
Znam da neces doci al' ipak cekam te... Ја ...па ..онаму ќе те чекам..на нашето место..да матиме..нешто |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу заглавувам навечер ќе треба тоа да се промени
чекам те код колима
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајмо сви код Џ(Ст)олета...
лумпујев...раније на таа песна само зашто ... римује се са моем именом
а значи заглавуваш навечер а |
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајееееееееее а јее о оооууу оуууууууууууу
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е не можам таму сега дјути колз ми ... бегам за 10 мин.... и не ти пуштам појке песни за после да ги префрлаш стиховите како моја вина |
|
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да бре ептен ти одговара во последно време се почесто |
|
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
која песна ја пее мај
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма где си тииииииии примааа бре ама ме бендисваш ... стално увјек ... расположена |
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
треба ли помош , колешке |
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аутоматски секундарно се расположуем....
а како сте вие амигоси.... |
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оваа новокомпонирана уште не излегла у јавност.....во пошироката публика |
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добар текст my
100 % станува хит
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4243444546 530> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |