|
Виртуелно патување со членот над мене |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 48> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa,..taman,..stotkata ke mi stigne,...shtom tvoite ,vikash ,sama ke si gi plakjash .
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ааа повеќе од едно не пијам. Да ме опијаниш и после што...
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...posle...najverojatno maliot ke me banira za...''sva vremena''.
....na velika radost na nekoi...shupci i shupchinja! |
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
idam za Honolulu
|
|
vivi
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja nosam u hollywood
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одиме за Барселона...барем виртуелно можеме да си дозволиме во секое време
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja nosam na kostarika..kaj ava
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бела рече на меден месец во куќава на островот Панареа. Па дека е изнајмена си викам да те однесам пред тоа..да провериме дали се е добро
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke go odnesam ovde da potpishe neshto so bela
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,, so gaze ,,,to ,,,,indija ,,,,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...srekjen vi...pat !
|
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,,,,,,,,,,,,,,,,,brza ,,,izvini,,,,,,,,,,,,,pogreshna vrata,,,,,,,,
|
|
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
...shto se sekirash eve me mene....vajda ne sme do tolku dinosaurusi... pa da nemozheme...do nekade ...na pr. do Veles
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,,,,,,bez tebe nikade ,,,,///aj sega ogovarancija,,,,/////,,,,,,a sho novo motelche ima na mladost ezereono,,,,hm,,hmmm,,,,,,
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4243444546 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |