|
Сродна душа |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 74> |
Автор | |
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zashto da se pliva sproti rekata. pa pozabavno i pobrzo i pojako e da se pliva so nejzinata struja (sea sho da praam ja neznam da plivam, ali moze so kajak de )
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
samovilka
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehehhe,abe ostaj ti vikam i ja nikako da ja ostavam da si teche, ali dzabe posilna e, ke me udavela puno pati koga ke i se aprotivstavam, hehhehehe
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ete taka e dodeka ne naide po rekata ona koe koe te sobere, zgrapci i ke bidesh kako uplasheno srnce vo kangjite na orelot.
|
|
|
|
samovilka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele ostaj denes bas bev vo racete na orelot i pojma nemas kolku bev uplashena, mnogu beshe lut, mnoooooogu,i sea ke si pasam mirno treva i ne go chachkama veke mi faliali ke si plivkam ja,pa sto bide,lutina pominuva, a ne znaes rekata sto ke ti donese
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me nasmea bre
a zashto neshto mi kazuva deka ti si orelceto a ?
|
|
|
|
samovilka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vikash, pa nekad koga si lut stanuvash lav i grrrrrr... |
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ete ti sea pak me smeesh
grrrrrrrr grrrrrrrrrrrrr
lele Natka ke se skini od brishenje postovi
|
|
|
|
samovilka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ne mi stoi da bidam luta, ali sto da se pravi, nekad i se ima prichina za toa, heh, toa e toa,milo mi e sto nasmeav nekogo, smeenjeto e najzdravo, a ja do pred malku plachev,ali utre e nov den
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i zadutre e nov den
|
|
|
|
samovilka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehhehehehe
taka e |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не мора да се скинеш од нбарање, понекогаш стои до нас па не успеваме да ја видиме.. Што се однесува до тоа мене ме најде случајно и тоа многу.. Толку сродно да понекогаш и некој работи не ми верни како себе да се гледам, слушам читам.. Прекрасно |
|
|
|
Lazycat
Сениор Регистриран: 16.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наталија, која ти е тебе сродната душа??
|
|
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
|
|
samovilka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srodnite dushi mora da pominat niz dobro i losho zaedno za da sfatat deka nemozat eden bez drug
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја мислам дека сум си ја нашла сродната душа
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 4243444546 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |