![]() |
|
Поздрав |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546 59> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pozdrav ,..do site na koi im stalo do mojot pozdrav!,...a, na drugite,...pa,...na mene ushte,..pomalku!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
поздрав брзи
те немаше некое време |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
aha,...a,ti ,..gedam ,..na sex-ot,...se vrtish,..
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Диди,која сега се надевам учи како и јас
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ОСАМЕНИ ДУШИЧКИ НА ФОРУМОТ
|
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Поздрав до тебе Драга Моја, нека Господ ти дари здравје, среќа, љубов, исполнет живот, и се она друго што посакуваш и нека те отргне од моменталните маки, и веќе никогаш да не ти се повторат. Иако знам дека ова никогаш нема да го прочиташ, за тебе секогаш ќе има посебно место во моето срце, секогаш ќе ја имаме нашата песна.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Поздрав до мојот ...........Принц...............
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Поздрав до сите драги луѓе кои ми значат премногу
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...pozdraaaav...do site ...
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
И од менееееееее...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Гооооолем поздрав до најсреќниот татко на светот денеска
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Поздрав до моето ангелче... ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... pozdrav i prvo dobroutro do malata tatina i mamina princeza koja vcera mi go razubavi denot so nejzinoto doagjanje na svet...
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
па где сте бре људи...
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546 59> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |