![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 437438439440441 1869> |
Автор | |||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
...ti sto mi se smees.......BTW ti blagodaram za taktikata
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...hahahahaaa...druze homo-sapiens erectus...mislish deka neznam deka razocharana zena ili pie ili bludnichi...znam, ama slushaj sovet sea od mene...vikaat oni za mazite de...ako e veren-dosaden e, ako e neveren-ke me pobudali sve... ...ali edna stvar treba da se znae u celava ova stvar okolku zenite i mazite...a toa e deka...ako nema doverba...nema keif...i plus koa brkash nekoja cura...zlatno pravilo e deka ne se popushta na zena nikad do kraj-moze malce ama ne da se predaesh odma od start...hihihiihhiihi...si bil po riba nekad ti??? ![]() ...by the way...ova ne vazi za moira, posho ona mi e lepota nevidena...neznam sho da i pravam od sho e slatka...se kole*am...jebiga-Vaga sum- ali ke mi pritekne nesho stvarno jako poposle... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...pa padni- stanat e... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
...i nemoj da mi idete tamu ke ve kazam i ke ve baniram
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .ps.sve ve gleam tamu sho praite da si znaete ferski e da si kazam... ![]() Изменето од ...Well... - 05.Март.2008 во 04:00 |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
well well well imam otvarach za shishinja...khm
![]() |
|||
![]() |
|||
||
kade ima mazi?
![]() |
|||
![]() |
|||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
||
ma jas ne mislev na moira..ona mi dojde prva na um..no bez gajle..postoi i obratna varijanta
STA TREBA RADITI KADA VAS DEVOJKA PREVARI Prvi korak: Pridjete i lupite joj samarcinu... Njen novi decko je prinudjen da reaguje, a onda se svi vasi drugovi zalecu na njega, i tuku ga dok ne raskine sa njom...Kada raskinu, Njoj zabranite da ima decka narednih godinu dana...jer ce u suprotnom njena veza da se zavrsi kao i ova...na svakom koraku je omalovazavajte, vredjajte, kinjite...Onda ce ona prestati da izlazi...Za sve to vreme, vi menjajte devojke kao carape....posle odredjenog vremena ona ce slucajno upoznati nekog strasnog dasu, i smuvace se sa njim, u nadi da mu nemozete nista...proci ce pored vas , sepureci se i misleci da vam je doskocila....ukoliko procenite da je decko prejak za vase drustvo, iskoristite stari dobar stos(napad sa ledja), Dovedite neku preteranu ribu(po mogucstvu fuficu), upoznajte je sa deckom, i zamolite je da vam ucini uslugu i da mu obeca svasta, a u cilju da ovaj prevari devojku...On, kao i svaki muskarac nece uspeti da odoli, i otici ce sa fuficom, ostavljajuci vasu bivsu na cedilu....E onda joj lupite jos jednu samarcinu, i oterajte je kuci...Nastavak moze da tece u dva smera: Prvi smer: Posle nekog vremena, zakljucice da sa vama nema sale, zamolice vas da opet bude sa vama....odbijajte je neko vreme, a onda , ako vam znaci, budite sa njom...tako obradjena devojka ce biti savrsena za ozeniti... Drugi smer: Tvrdoglava je, nece da popusti...e onda nece imati decka dok se vi ne ozenite, pa da vidimo ko ce izdrzati...Ona posle nekog vemena zavrsava na psihijatriji, pateci od manije gonjenja.....neizlecivo...Sifra: Nemoj mene ti varati mala, ljubav samnom nije sala Sve ovo sto ste procitali ne treba shvatati ozbiljno... :-) |
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
moira da si go priberesh ovoj mnogu skita
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
...abe sho ti e Maki
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
cekaj IQ.....gledas deka e vaga......se koleba.... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
moreee kazi mu dodeka toj se koleba nekoj drug ke te grabne i ke bega
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Makijaveli prijatelu, od kaj znaes kako treba so curi.....daj ne me zezaj
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 437438439440441 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |