|
Среќен Роденден |
Внеси реплика | страница <1 436437438439440 635> |
Автор | ||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
железно човече, штотуку доби 5 по математика и 5 по ЗПО
и утврдена ти е за до крај на школскава година се гледа дека ќе биде нешто од тебе сепак, наградата морам да му ја дадам на црвчето, оти ми е форумска ќерка (непотизам? - нееее) и посебно оти ме бендиса одговорот на второто прашање. Ајрон, туку..... друго да те прашам, ти женет ли си? ако не си, викни ги родителите да помуабетиме и ако Бог да, да се посватиме за црвчево + |
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
бионсе, аферим за тамбурашите, ама и оној стриптизетана не е еза фрлање
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фала многу за 5-те мене стварно ми е многу жал дека не ја зедов наградата дали некогаш и јас ке земам нешто не сум женет ама и да сум за вакво Црвче и жена и се ке оставам а плус ако се посватиме како шо велиш ке ја делам и јас наградата значи и јас ке ќарам нешто и тоа 2 награди од кој едната (црвчето) е нешто непроценливо нешто нај нај а дали ке има место покрај родителите да ги викнам и баба,дедо,цеца,бате,вујче,вујна,стрина,тетка,и братучедите оти ние сме голема фамилија не е зафрканција аааааааааа П.С. Кејт уште еднаш да ти честитам и добре дојде во светот на возрасните (Кејт 18 год) |
||
|
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оу јееее
Јас веќе венчаница си одбрав Вера Ванг ми ја искреира, види : П.С Ако ја викнеш цеца на свадба знај дека друга невеста ќе треба да бараш |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sho-Sana (1)
Како се заредија родендениве да ти е мерак само да седиш и да честиташ Happy birthday пантомимичарке Изменето од Lithium - 24.Ноември.2009 во 00:25 |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас веќе венчаница си одбрав Вера Ванг ми ја искреира, види : П.С Ако ја викнеш цеца на свадба знај дека друга невеста ќе треба да бараш [/QUOTE] добро бе црвче мое уште од сега со кавги почнуваме уште не земени каква ЦЕЦА каква Брена (сестра ми моја можи а не цеца режнатович) туку родената ми сестра јас дури ни Џесика Алба нема да ја поканам а не цеца певаљката многу убав фустан еве јас сега си купив нови чорапи еве види |
||
|
||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sho-Sana нека ти е среќен роденденот
ајде уште само 17 год и ти ке бидиш полнолетна како кејт д грејт |
||
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sho Sana i Kokolo Srekjen rodenden
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kokolo sreken rodenden i se najubavo
|
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Среќен роденден Sho-Sana каде и да си
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шо Сана среќен роденден
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SREKEN The Sana Show klikni .....!!! Изменето од bijonse1 - 24.Декември.2009 во 23:35 |
||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
Внеси реплика | страница <1 436437438439440 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |