![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 436437438439440 525> |
Автор | |
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biо si mi krv u krvi, |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
"... kad ti jednom srce slome nevjerujes nikome ... "
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Moja kita miruje, a furala bi furke. Lijepe dekle, moderne, ne padaju na zurke...
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Lost and insecure, you found me, you found me
Lying on the floor, surrounded, surrounded Why'd you have to wait? Where were you? Where were you? Just a little late, you found me, you found me. |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
molim te pusti me da nadjem srcu lek
shvati me necu vishe da ti budem druga
a tako zelim cvrsto da te zagrlim
i bar josh jednom oci da ti pojubim......
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
blashka ![]() Нов член ![]() романтична Регистриран: 03.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5775 |
I sleep all night,
right by your side i'd love to hear you breathing, the morning light opens my eyes its nearly time for leaving, i know that it seems like it's easy for me i whish you could know whats going on inside of me....... And every day |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
abre luge
stih, ne cel tekst ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
lako cesh ti bez mene
al kako cu ja bez tebe
kad dogju teshki dani
kad zamirishu jorgovani..........
|
|
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
VIIIIIIII VINO NA USNAMA
|
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Svaka suza na tebe me seca
svaka suza jaca je od mene ti si bio nekad moja sreca sad si samo deo uspomene Ne mogu te preboleti lako u snovima uvek si kraj mene cesto suze za tobom poteku...!!! |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Somethings calling me back,
There's a light in the black, Am I ready to go? I'm coming home |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Don't, don't let me be the last to know
Don't hold back, just let it go I need to hear you say You need me all the way Oh, if you love me so Don't let me be the last to know Ooh yeah, ooh yeah baby Your body language says so much Yeah, I feel it in the way you touch But til' you say the words it's not enough C'mon and tell me you're in love, please |
|
![]() |
|
kad bi bila ja tvoja voljena
nikada te nebih pustila
a ti negledash i ne osjecash
da sam ja za tebe stvorena..........
|
|
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
-ovo je svet za pametnije
ovo je put za neke hrabrije a moje srce je pile pokislo žuto i malo što je kraj orla jednom zaspalo |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 436437438439440 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |