IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 436437438439440 1869>
Автор
Порака
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 03:40
Originally posted by OUST OUST напиша:

епа ако си се ние, Моира ќе се осеќа запоставена

ne se grizi.....jas ke sedam od strana i ke si
Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 03:41
еве и за Моира да не плаче
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 03:42

еве и за Моира да не плаче

fala ti ozonerce ....ama jas sum neutesna... ....tazna
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 03:43
епа не може така! Мора да бидеш , ајде не сакам тажни фаци околу мене
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 03:44
...i jas ne sakam....ama ete sekoja vecer istoto mi go pravi.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 03:46
луда невеста
те и одам јас, и поздрави ја мојата дарлинг бидејќи нигде ја нема
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 03:47
SOVET..STO DA PRAVIS moira dokolku te otkaci NEKOJ SERKO
savet

Sta treba raditi kada vas decko prevari...

U slucaju da vas decko prevari, vi kao i svaka druga devojka, treba da se zatvorite u sobu, i da ne izlazite iz nje bar 3 dana, i da provodite dane placuci, kukajuci i proklinjuci...da stalno vicete kako ne zelite da ga vidite vise, kako je zavrseno sve ,kako je ovo poslednji put da ste verovali nekom muskarcu itd,..

Onda okrecete brojeve svojih drugarica da trazite savet, a one ce kao i svaka drugarica da vam kazu kako treba otkaciti svinju, kako vas ne zasluzuje...o tome cete razmisljati naredna dva dana, koliko ce njemu biti potrebno da skupi hrabrosti da vas nazove...Onda ide poziv:(na ovo nemogu da uticem mojim savetima jer se ipak na kraju uvek zavrsi ovako...)

On- " Cao mala, sto se ti ne javljas...da nisi nesto ljuta na mene..?...

Ona - " Sta bre hoces, idi sa onom tvojom fuficom..."

On - " Ali mala....pa ti znas da ta devojka nije ni priblizno dobra kao ti...to sa njom je bila greska...hir...nece se vise ponoviti...obecavam ti.."

Ona - " ...Ma... ja i ti nemamo vise o cemu da razgovaramo.."

On - "Hej, pa zar ja i ti da se svadjamo zbog neke tamo glupacice....pa ni ime joj nisam zapamtio...bio sam pijan, i nisam znao sta radim...pa cak i na sudu ti oprastaju kada uradis nesto u takvom stanju...Mala...mi imamo nesto vredno, nesto sto ne treba da se prekida zbog jedne avanturice.."

Ona - "Avanturice !?-Ti si spavao sa njom....povredio si me, i mislim da ti to necu moci lako oprostiti(e, ovde se zeznula jer u ovim recima se krije ono ""oprosticu ti, samo jos malo da te mucim",..ali muskarcu je to znak da se izvukao)

Sledece sto se desava je da vas mladic dolazi sa cvecem, ili nekim drugim pokloncicem...izvodi vas u neki kafic, restoran i sve je reseno....

Devojke, oprastajte svojim momcima jer oni su tu da vas varaju, a vi da ih jos vise volite zbog toga, da ih vise cenite...iako to sebi necete da priznate, tako je...

Sve sto ste procitali ovde nemojte shvatiti ozbiljno...
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 03:48

луда невеста
те и одам јас, и поздрави ја мојата дарлинг бидејќи нигде ја нема

pocna i da me navreduvas....ako...ako....ke dojde sesija .....ke vidis ti

a darlingot ke ti go pozdravam, i leka nok
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 03:50
makijaveli.....ne kazav deka nekoj me otkacil....ne svakjaj se bukvalno......samo mi se gubi povremeno....dosta nestabilen e....
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 03:51
Originally posted by IQ IQ напиша:

well well znam deka gledash ajde pishi neshto

...pishhhka - brishhhhhka a...gleam si ostanala i ti...hehehehee...abe curo mnogu brzo ti se primochkue nesho...shoe rabotava a?...трепкање
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 03:53
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

Originally posted by IQ IQ напиша:

well well znam deka gledash ajde pishi neshto
...pishhhka - brishhhhhka a...gleam si ostanala i ti...hehehehee...abe curo mnogu brzo ti se primochkue nesho...shoe rabotava a?...трепкање

nogu si romantichen ke padnam vo nesvest

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 03:53
Originally posted by moira moira напиша:

makijaveli.....ne kazav deka nekoj me otkacil....ne svakjaj se bukvalno......samo mi se gubi povremeno....dosta nestabilen e....

auuu...labilen nekoj a?..uste postrasno..ke treba cip da mu vgradis ,sekogas da znaes kaj s naoga
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 03:53
tuuu se zafativ, mi pobegna dear...cccc...

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 03:54
.....so GPRS e.....i se e pod kontrola....ne se grizi, makijaveli....si mislam jas na vreme.......

Изменето од moira - 05.Март.2008 во 03:55
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 436437438439440 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,625 секунди.