|
Среќен Роденден |
Внеси реплика | страница <1 435436437438439 635> |
Автор | ||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
значи тенк ју, тенк ју, претенкју на сите,
вечер ќе ве испрашам што научивте ученици денес прво прашање, колку се 2009 - 1971 (п.с. овој идивиди компјутер е расипан) второ прашање, која возраст е најубава за жена (п.с. кој не знае слободно нека го праша дечко ми) и трето, како можеш да изедеш пола торта и пак да остенеш згодна цура ( ух... и за ова прашајте го дечко ми, ) |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sreken rodenden kejt- d - grejt
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Среќен роденден, кејт д грејт
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
благодарам цурици
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и морам да ви се пофалам
еден форумски член ( забрането ми е да кажувам и кој и дали е м или ж) ми спремил еден преубав подарок ми ги извадил сите песни, ем прикаски, ем поинтересни коментари, ги испечатил во книга со тврди корици и со слики иииииии.....без претходна најава ми се појави пред мене и ми ја поклони. Јас два-три пати едноподруго се акнав во несвест и само цивкав, леле...леле... како ти текна....леле колку е убавааааа......(има сега една мала дупка на асфалтот, ама локалната тоа ќе го санира без проблем) I love you, форумски члену, ми приреди преубаво изненадување само ме нервираш по малку што не ме пушташ поштееееено да се пофалам |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kejti, srejken rodenden i site zelbi da ti se ispolnat
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SREKEN RODENDEN.......... KEJT em THE GREJT Happy Birthday mila kejt ti donesov od sve zemi i begaj iskoristi go denot tvoj e....ovie trubachi po pat gi najdov ama dobro peat.....klikniИзменето од bijonse1 - 24.Декември.2009 во 23:33 |
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај јас да пробам да го положам тестот се надавам дека точно ке одговорам 1) 2009-1971 одговор 28 год 2) нема потреба дечко ти да го прашам најубава возраст за жена мислам дека е 28 год (ова го имам слушнато од женски особи) 3) да изедеш пола торта и пак да останеш згодна цура е поради тоа шо имаш 28 год СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ТОЧНО ОДГОВОРИВ НА ПРАШАЊАТА и каква награда ме следува сега |
||
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дан ми го заборај те мојот за 4 месеци!!!! УБИЧУ ВЕсамо се зезам
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kejt-d-grejt |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никаква не ти следува, не знајш да броиш Одговорот на првото прашање е: 18 Одговорот на второто прашање е: колку повеќе родендени славиш - толку си поблиску до најубавата возраст за жената Одговорот на третото прашање е: можеш само ако си КЕЈТ-Д-ГРЕЈТ Кејт Среќен роденден, уште многу родендени да си дочекаш |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Srekjen rodenden kejt-d-grejt
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никаква не ти следува, не знајш да броиш Одговорот на првото прашање е: 18 Одговорот на второто прашање е: колку повеќе родендени славиш - толку си поблиску до најубавата возраст за жената Одговорот на третото прашање е: можеш само ако си КЕЈТ-Д-ГРЕЈТ Кејт Среќен роденден, уште многу родендени да си дочекаш море Црвче абе ти опасно си било каква оценка имаше по ликовно ке видиме шо ке кажи кејт кој е точниот одговор нема лутиш без разлика каков ке биди нејзиниот одговор |
||
|
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да да, нема лутиш, ама јас не ја делам наградата
така да знајш |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
Внеси реплика | страница <1 435436437438439 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |