IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - РЕЗОНАНЦИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

РЕЗОНАНЦИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 433434435436437 717>
Автор
Порака
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 16:07
...pa, vazno ste se druzele, toa e bitno, se nadevam deka vi bilo super...:)
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 16:10
Ова е домаќинска куќа....се си има само ти кажи...повели водичкасреќа

4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 17:43

frosina ni e rezonatorka od ohrid ...
bi trebalo da se javi ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 18:13
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 18:27
..sum si ostanala uklucena... rushke... ti misleshe tuka sum...a jas malku dremnav.. i gledam ne si svarila kafe,,, ama tuka e nashata presvetla.... shtipjanka... a kejt.... ona....si jade... si drzi dieta.... mnogu uci mometo... i paga shekerot... kasni si milo kasni.... a gledam imame i eden od nashincite... koj zbori pola nashki... pola strancki....големо%20гушкањеova e samo za nashko-stranckiot rezonator.... a froseto.... froseto.... sega sprema po doma... posle ... ke se javi... mene neshto dushata mi e prazna ... mi ja nema BLASHKA.... ona mila na majka... samo me mafi.. тага....a ti marko cuvaj parite... големо%20гушкање

Изменето од mamamd - 13.Јуни.2008 во 18:28
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 18:34

mamamd ova e za tebe specijalno praveno

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 19:12
....големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање....
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 19:12
Кај те остава мамамд тебе Рушка без кафе.......а Блашка кога ке дојде ке мора да каже како си поминала каде и да биласреќа

големо%20гушкањеМарко поздрав....ова парите никако да ги доброишголема%20насмевка

4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 19:15
Originally posted by RUSHKA RUSHKA напиша:

Кај те остава мамамд тебе Рушка без кафе.......а Блашка кога ке дојде ке мора да каже како си поминала каде и да биласреќа

големо%20гушкањеМарко поздрав....ова парите никако да ги доброишголема%20насмевка

... pa zatoa jas taka pospana baram...baramзевање.. i da ti kazam... ova nashevo presvetlo shtipjance... ubavo kafe vari... me rasoni... ova tvoevo sega ke mi dojde ko desert...големо%20гушкање
Кон врв
f_frosina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Октомври.2007
Поени: 227
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај f_frosina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 20:08
Eve go RRODENDENECOT големо%20гушкање site. Blagodaram sto ne me zaboravivte љубов site shto mislite na mene. Iako odamna ne sum ve posetila. da mi bidete zdravi, zivi i veseli site REZONATORI, zaedno so mene среќа
f_frosina
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај f_frosina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 20:09
PS napolniv 46 намигнување i tie sto imate pomalku , nemojte da se plasite , nisto strasno ne bilo, isto bilo kako lani, polani ... големо%20гушкањеsite
f_frosina
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 22:41

DOBRA VECHER REZONATORIIIIIIIIIIIIIII ....

KAKVO ZABORAVANJE FROSINA ...
TI SI OSNOVOPOLOZNIKOT NA REZONANCIJATA ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2008 во 03:24
Originally posted by RUSHKA RUSHKA напиша:

...iiiiiiiiiiii RUSHKA, zlato, kaj ti e rukata, aiiiiii fatamorgana, kafevo samo vlegue u fildzanot...изненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај f_frosina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2008 во 06:10
DENES PAK TORTA KE SE JADE намигнување
SREKJEN RODENDEN JOSEFINA_M
DA BIDES ZDRAVA , ZIVA I VESELA, ONAKVA KAKVA SHTO TE POZNAVAM
DA TI SE ISPOLNAT NAJGOLEMITE ZELBI, A MALITE NEKA OSTANAT ZA PONATAKA
големо%20гушкањељубов бакнеж
бакнеж
f_frosina
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 433434435436437 717>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.