|
Што јадевте последно |
Внеси реплика | страница <1 432433434435436 449> |
Автор | |
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јадев struffoli, односно се прејадов
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно гиро.од Беко...ама некако малку ми дојде...
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аааа, ама лош играч си Сега да чита Калипсо од некаде, ќе те дотепа
|
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бе, жими мама....
Кој сака нека дојде, тука сум на 50 метри...јас частам... |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ааа нема да ме намамиш да одам толку километри за гиро. Убаво ми беше кога имаше во Аеродром квалитетно гирце, сега ќе си седам гладна
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A da ti isprati po mene ....da dojdam da go donesam
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А да одиш да го земеш, да пиете по едно пиво и да дојдеш да ми го донесеш? И едно за тебе? И кажи што си јадел да не сме офтопик, макар и излажи.
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Piperki so jajca....
...nedava pivo , dzabe ke vezam do tamu
|
|
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Егеец дал 100 денари за пиперки во декември...нема шанса...
Сигурно леб и маргарин си мачкал |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
piperkite se onie sto gi susime na tremot ...
|
|
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од кај бе Лаки егеец?!
Во моментов еден ред од оваа јадам, не ми се допадна многу а баш ми ја фалеа |
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ааааа...мислев дека за грав ги чуваш тие...
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Инаку сега грицкам кикирико...од оние струмичките
|
|
Внеси реплика | страница <1 432433434435436 449> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |