![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 431432433434435 2229> |
Автор | |
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Те сакаат, зашто мислиш дека па и ние не те сакаме дури и јас?? Само треба различно да ја дефинираш љубовта длабока од срце и авантурата утешна.. те сака некој кој малку треба да обрнеш внимание нели? |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Grav ke ima za site!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
DIME,POKAZI MU NA COVEKOT KAKO SE OSVOJUVA ZENAAAAAAAA....AMA NE SEKOJA...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Mary - me iskara sega....
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
kARDIO...AJDE DA TE GUSHNAM....ME RASPLACI SEGA
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
TIME OUT!!!!!!!!!!!!!!!
SEGA DEFINITIVNO I ME ZBUNIVTE...OVA IZLEZE "IGRACKA PLACKA DOMA NEMA KAZUVACKA"....STOJTE KOJ E OZBILEN..OTI STVARNO SE IZGUBIV...
|
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
ТРУЦКЕР
моја грешка, јас мислев дека девојките навистина сакаат искрени типови, како што се декларираат на сајт. |
|
![]() |
|
tOCNO TAKA
BUKRA
RESPECT
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ne trcajte po sekoja suknjicka...ej..decki greski vo start |
|
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Devojkite sakaat iskreni i tipovi i ...bez svetlucavo na desnata raka
![]() |
|
![]() |
|
Marijana..se e konfuzno vekje....na Forumov..nekoj bara ljubov,nekoj avantura....neznam sto da mislam..
A jas si sakam samo ZABAVA
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da,irence... Toa sto sveti,zaslepuva,eptem...preci na vidot,para srce
|
|
|
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
БТ
повторно си во право Ќе почнам да прегледувам како надрилекар, а не стручно. Очигледно повеќе пали :))) |
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Bukra - ok.vakvi muabeti nikogas nemaat kraj, se e kasa popara....hahaha. i sto predviduvas kako ke se zavrsi?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 431432433434435 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |