![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 430431432433434 2229> |
Автор | |||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
LoS metod na LEKUVANJE DOKTORE
NEMAAT SITE ZENI ISTA DIJZGNOZA
![]() |
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
![]() |
|||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
||
Труцкер
никој не ме сака, ете тоа ти е!!! |
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
Taka e Val... eve jas kako diskretno ja "obrabotuvam" bukra.. hahaa a Dok... se sto leta saka da e negovo... i posle mu e tesko .. heheeee |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
Doktore...kolku pati ti e srceto skrseno...dosega nisto ne ke ostanese..ako e taka |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Taka e MARKO..
NE SE OSVOJUVA SEKOJA ZENA NA ISTI NACIN,,PROMENETE NESTO..
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
AJ TRUCKER NE ME VLECI ZA ZBOR SEGA!!!!!!
|
|||
![]() |
|||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
||
ДИМЕ
ете незнаат да ценат, што да кажам друго |
|||
![]() |
|||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
||
Marko ke imas grav za site od sajtov...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||
Немој вака... те молам.. Ме виде, нели? Зар очекуваше дека ке направам нешто што не сакам мене да ми го прават.. колку и да си прекрасен, симпатичен итн припадноста мене ми е многу битна за да две души би биле возвишени и даваат несебично работи кои треба да се даваат.. |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
Taka e Val... prvo treba osvojuvanjeto da e "diskretno" ne apla... da se najde zaednicki jazik... i taka leka popoleka... i cap.... hahaaa |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
||
Bukra - zasto se takvi raboti mu se slucuvaat na nego? mora da ima los pristap ili losa metoda.......
D-re, ne bidi iskren, gledas deka toa ne se pocituva...
|
|||
![]() |
|||
||
Marko...iskustvoto te naucilo kako treba neli |
|||
|
|||
![]() |
|||
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
||
ДОКТОРЕ ЈАС КОГА ТИ ВЕЛАМ ДЕКА НЕ ТРЕБА СИТЕ ДА СЕ СЛЕЧАТ ЗА ПРЕГЛЕД ТИ НЕ МИ ВЕРУВАШЕ ДЕКА НЕКАДЕ МОЖЕ И СО РАКАТА ПОД БЛУЗА ДА ПОМИНЕШ ЗА ПРЕГЛЕД ТИ НЕ, НЕ БИЛО ДОКТОРСКИ ТАКА ДА СЕ ПРЕГЛЕДУВА, ГЛЕДАШ СЕГА ДЕКА ИМА ПАЦИЕНТКИ КОИ РЕАГИРААТ НА ТВОЈОТ ТРЕТМАН
![]() ![]() ![]() |
|||
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|||
![]() |
|||
||
Nate...a be sekogas mene ME OBVINUVA DOKTOROV A NESTO MU ZACKRIPI I VALERIJA E VINOVNAAAA
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 430431432433434 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |