![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 430431432433434 525> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... So true funny how it seems
Always in time, but never in line for dreams. Head over heels when toe to toe. This is the sound of my soul, This is the sound I bought a ticket to the world, But now I've come back again Why do I find it hard to write the next line? Oh I want the truth to be said .............. |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
vremeto toa pusto vreme nikoj ne gleda vremeto ne zapira
vremeto toa pusto vreme ne me lekuva veter ke me oduva vremeto samo tragi ostava na mojto lice tebe te naslika... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Kako ptica maj ke sleta
Kaj vljubenite Blaze im A nie kade sme? Kako srce bozur cveta Vo moeto si I najmila i prokleta ti |
|
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
slusas li, malecka
imam dusa strasno siroka |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Give me one reason to stay here - and Ill turn right back around
Because I don't want leave you lonely But you got to make me change my mind |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
I sve dok zivim i dok imam glas
ja plakacu za nas.. |
|
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Oliver Dragojević - Vjeruj u ljubav
Vjeruj u ljubav jer ljubav je sve vjeruj u ljubav ne zivi bez nje vjeruj u ljubav i sacuvaj nju vjeruj u ljubav u dobru i zlu vjeruj u ljubav i sacuvaj nju vjeruj u ljubav u dobru i zlu daj mi svoju ruku sad neka ljubav veze nas daj mi svoju ruku sad kao rijedak cvijet daj mi svoju ruku sad prava ljubav je uz nas nek nas vodi u srecniji svijet Vjeruj u ljubav... |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Jano moriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..............
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
...... Ka i uvik gledan more ovu tajnu koja dise
ovu mrizu sto me vuce u tamne dubine sve kroz pismu u daljine I da `ocu i da smim nebi moga skupit svu lipotu zivota niti suze ovog svita Sve bi dao da si tu barem jedan tren da vicnost bude da ti pratim trag u beskraju sve bi dao da si tu ............................. |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
А ЉУБАВ СЕ ЈЕ РОДИЛА КАО СТИХ
И НИКАД НИЈЕ ПРЕСТАЛА
ИЗМЕЏУ ЉИХ
....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
You spin my head right round, right round
When you go down, when you go down down ![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
КО МИ ТЕБЕ УЗЕ ТАМАРА
ПРОДАЛА СИ СУЗЕ ДРУГИМА
.....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 430431432433434 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |