IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна"
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна"

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 429430431432433 729>
Автор
Порака
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 23:11
OK BISERNA CAO AJ I OD MENE CAO
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 23:12
EVE OD FORUM I DADA IMAM
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 23:13
чао сега одам,....среќаголемо%20гушкање форумџии ве оставам на милост и немилост,... на милозвучниот глас на,... кхМ !! АЈКЈУ... аплауз голема%20насмевка добра ноќ голема%20насмевка големо%20гушкање
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 23:13
Originally posted by girl15 girl15 напиша:

EVE OD FORUM I DADA IMAM

псссст не%20кажувај%20никомуне%20кажувај%20никомуне%20кажувај%20никомуне%20кажувај%20никомуне%20кажувај%20никому смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 23:15
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

EVE OD FORUM I DADA IMAM
псссст не%20кажувај%20никомуне%20кажувај%20никомуне%20кажувај%20никомуне%20кажувај%20никомуне%20кажувај%20никому смеење
E AKO DE ZA 2 MESECI NE SI MNOGU POSTARA
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 23:19
cao

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 03:46

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 07:06
mene kafeto mi e svareno...utrinava resiv da bide troduplo ama tursko..kofein do maksimum..pa ako memavne neka me mavneгазење%20од%20смеење
ima li nekoj buden za kafe-tracarii газење%20од%20смеење...muabeti de mislev газење%20од%20смеење
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 13:48

EVE OD FORUM I DADA IMAM
псссст не%20кажувај%20никомуне%20кажувај%20никомуне%20кажувај%20никомуне%20кажувај%20никомуне%20кажувај%20никому смеење
E AKO DE ZA 2 MESECI NE SI MNOGU POSTARA

ќути морииииии изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањегазење%20од%20смеење
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 15:38
i ovde ke pastiram..za tie sto ne procitale na drugite temi намигнување

SAKAM DA KAZAM.....deka diogenskopje se vrati konecno doma среќа..luge...samo sto se istusirav...kafence,eden shweps (nemase fanta-shokata)....cigari YORK crveni...i denov oficijalen zavrsi..a mi zapocnuva neoficijalniot,toa e ovoj so vas ..sto mi e mnogu podrag u zadnje vreme...Inace po dolgo vreme,denes imav konecno fatalno uspesen den...se sto ke fatev mi idese od raka...duri na krajot kockite od mozaikot kako hipnotizirani pocnaa sami da se mestat....намигнување...Jas imav fantasticen den dragi moi...vie kako ste?...koj e po doma ...a koj uste na rabota  ? golema големо%20гушкањеza site....sto bi se reklo denes nikoj ne uspea da me iznervira...a i da se obidese nekoj nemase da mu uspee..zvzdite epten mi bea denes nakloneti...a i fino se osekav...obicno mrazam da nosam kravati...ali denes bas ubavo se osekav u nea..(ko muze голема%20насмевка )   vie kako...koj vas i uspea li nekoj da ve izvadi od takt?
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 15:50
Супер Диоген, баш ми е мило што денов ти бил прекрасен. Ти посакувам наредните да ти бидат уште подобри од овој.
Бтв и јас деновиве се осеќам ултра гуд.
Еве иако е време за ручек, ги канам сите кои се за кафе и цигарче:

Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 15:55
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

i ovde ke pastiram..za tie sto ne procitale na drugite temi намигнување

SAKAM DA KAZAM.....deka diogenskopje se vrati konecno doma среќа..luge...samo sto se istusirav...kafence,eden shweps (nemase fanta-shokata)....cigari YORK crveni...i denov oficijalen zavrsi..a mi zapocnuva neoficijalniot,toa e ovoj so vas ..sto mi e mnogu podrag u zadnje vreme...Inace po dolgo vreme,denes imav konecno fatalno uspesen den...se sto ke fatev mi idese od raka...duri na krajot kockite od mozaikot kako hipnotizirani pocnaa sami da se mestat....намигнување...Jas imav fantasticen den dragi moi...vie kako ste?...koj e po doma ...a koj uste na rabota  ? golema големо%20гушкањеza site....sto bi se reklo denes nikoj ne uspea da me iznervira...a i da se obidese nekoj nemase da mu uspee..zvzdite epten mi bea denes nakloneti...a i fino se osekav...obicno mrazam da nosam kravati...ali denes bas ubavo se osekav u nea..(ko muze голема%20насмевка )   vie kako...koj vas i uspea li nekoj da ve izvadi od takt?

на четири теми го стави нели ?? голема%20насмевка
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 16:04

на четири теми го стави нели ?? голема%20насмевка
Се гледа дека Диоген е во good mood.
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 16:10
еј дориан бил овде намигнување големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 429430431432433 729>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.