![]() |
|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 428429430431432 563> |
Автор | |
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi i napravil frizura koja ke i odgovara na ruzata
![]() |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Би му направила фризурче кое ќе му одговара на оделцето
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
op12eh ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 242 |
би ја направил задоволна
|
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
bi mu poklonil lizavce
![]() |
|
|
|
![]() |
|
op12eh ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 242 |
свирче само за овој
|
|
![]() |
|
bi mu dal da sviri na moeto svirce
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
абе кога нема кој да ти свири на свирчето......еве јас ќе се жртвувам..... |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
nema nisto nad mene
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
bi.,,
![]() ![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
bi go ostavila 3 dena na leb i voda
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Bi preziveal...
![]() Bi ja nosel na sladoled ![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
ke preziveam i jas
bi go ostavila na sred more samo so perai
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ajkuli ke me jadat
![]() Bi ja drzel so mene na sred otvoreno more ( na jahta ) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ke dojdat pirati ke ja zarobat
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 428429430431432 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |