|
Зборови.... |
Внеси реплика | страница <1 4142434445> |
Автор | |
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke ne ostavish bez zborovi.
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zborovite sekako se prazni...piki i ispod i iznad i u sredina i okolu i.....nasekade....
ama ete pusti izlagaat ....hahaha a kaj mene samite....nitu samata ne znam koga....(koga sum vo tishinata de)
Изменето од viktorija123 - 22.Јануари.2013 во 15:39 |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако знае како да рече, таа лесно ќе се слече
|
|
Pica pica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavisi kakva hrana jadesh,takvi I zborovi ke ti izlagaat. |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ostavaj gi piki zborovite... osobeno koga se tolku jadni i bedni vo odnos na tishinata...togash barem muzikata e poubava... iako se' iskacha tokmu od "nea"... samo shto nekoi raboti pominuvaat niz "lukaviot"... dur ne puknesh. ps inaku mnogu malku i lesno jadam........ Изменето од viktorija123 - 22.Јануари.2013 во 20:38 |
|
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama kruzni zborovi si upotrebil......ednash da ne se kazelo direktno tuku se so kruzno i polukruzno vrtenje
|
|
Pica pica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo mirno vreme site se generali(mudrii). Ne se site na taa vozrast koi mozat da stanat tiishina, za da mozat istata da ja slushnat. t.s. si znaesh |
|
viktorija123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Pica pica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozelo i bez zborovi da se razberat
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога се површни - Нати го, дај ми го.
Кога се блиски - Земи го, дај ми го |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kutenjeto e zlato ne zaboravajte !!!
|
|
vivi
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако бараш пофалба, ќе добиеш и критика, молкот е најдобрата награда затоа што ќе го исполниш со зборови кои ти се допаѓаат и исто како да е кажано тоа што сакаш да е кажано
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
едно зборувам, друго слуша
|
|
Внеси реплика | страница <1 4142434445> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |