IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - ВТОР ПОГЛЕД II
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ВТОР ПОГЛЕД II

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4142434445 105>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2007 во 01:39
ne bidi mnogu iskrena
:))))
ISKRENOSTA NE E BAS SEKOGAS DOBRA COVEKOVA OSOBINA
TAA NEKOGAS POVREDUVA DRUGI LUGJE

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
branko_k Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јуни.2007
Поени: 682
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај branko_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2007 во 03:17
Originally posted by NINA_SK NINA_SK напиша:

Da bidam iskrena i jas se iznenadiv od recnikot изненадувањелутина.

ne si edinstvena... so ogled deka i kon mene bese upaten komentarot, a jas nikogas ne sum upotrebil nisto slicno, najmalku kon nego, navistina me iznenadi...
but, such is life, toa e toa... ako navistina nekomu smetam, i ako moite fotografii ne se dovolno "umetnicki" za ovoj sajt [ili barem pretenziite ne se dovolno jaki] jas nemam nikakov problem i da gi povlecam moite fotografii... ne sakam da se naturam, ne se cuvstvuvam dobro koga sum nepozelen...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2007 во 03:19
ne tropaj
ova za mene se odnesuvase
samo po greska upotrebil mnozinaголема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2007 во 03:22
јас пак си викам нешто згрешив што прашав за климата на антарктикот.
ме стресовте бре луѓе!
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2007 во 03:24
pa i ti si tuka
nemisli deka ne siголема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај branko_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2007 во 03:27
Originally posted by anakin anakin напиша:

ne tropaj
ova za mene se odnesuvase
samo po greska upotrebil mnozinaголема%20насмевка

da, da...
Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2007 во 03:57
Originally posted by branko_k branko_k напиша:

Originally posted by NINA_SK NINA_SK напиша:

Da bidam iskrena i jas se iznenadiv od recnikot изненадувањелутина.

ne si edinstvena... so ogled deka i kon mene bese upaten komentarot, a jas nikogas ne sum upotrebil nisto slicno, najmalku kon nego, navistina me iznenadi...
but, such is life, toa e toa... ako navistina nekomu smetam, i ako moite fotografii ne se dovolno "umetnicki" za ovoj sajt [ili barem pretenziite ne se dovolno jaki] jas nemam nikakov problem i da gi povlecam moite fotografii... ne sakam da se naturam, ne se cuvstvuvam dobro koga sum nepozelen...

Ke bidam dlaboko razocarana ako se povleces . Bez tebe sajtov ke bide posiromasen za fotografii koi se sami po sebe umetnost  , a site nie ke ostaneme osakateni za tvoite besceneti komentari .
 Sum ti kazala , no  ke povtoram ti si eden od "definiranite karakteri" na sajtov,covek so stav  . Se nadevam deka zaradi  eden  neumesen komentar od eden clen ,nema da ne "kaznis" nas ostanatite koi sme pocituvaci na tvojata rabota .

Na kraj bi go povikala Zdenko da se izvini za upotrebeniot recnik , toa ne navreduva site nas koi sajtov go svakame kako prijatelsko mesto za druzenje . Na krajot na kraistata ima administratori da vospostavuvaat red. Pozdrav
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај branko_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2007 во 04:17
fala Nina na ubavite zboroviсреќа... daleku sum jas od povlekuvanje na fotkite, ednostavno kazav deka dokolku na nekakov nacin sum generalno nepozelen, toa i ke go storam... i voopsto ne baram nikakvo izvinuvanje, zatoa sto ne se cuvstvuvam navreden...намигнување
pozdrav...

p.s.: navlegovme dalboko vo offtopic, no sepak ova e vtor pogled, mesto za lugje so razlicni stavoviголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Изменето од branko_k - 15.Септември.2007 во 04:20
Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 11:42
OP ... sto e rabotava drustvo????
Zdenko upotrebuval neprijaten recnik kon nekogo? изненадување
Se izvinuvam, no ova bi moral sam da go procitam ... na zbor ne veruvam do tolku ... moze li link da dobijam?
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
KoKi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KoKi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 12:07
i jas se zacudiv...
i da uportebil, sigurno imal dobra pricina! намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 12:16
imal kako i sekogas :) se ima nekoja pricina
koj bi bez pricina? nikoj

Изменето од anakin - 17.Септември.2007 во 12:18

Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 12:21
Iskreno ja preteruvame ponekogas so kafe muabetite .... i jas sum vo isti kos po toa prasanje. Ostanalo nesto od IRC-askiot mentalitet тага
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 12:25
ima lugje koi sakat da se zabavuvat i druzat no tuka ne vo MS
treba da se napise - ZA VAKVI OVOJ SAJT( foto.idividi.com.mk) E NEPREPORACLIV?тага

Изменето од anakin - 17.Септември.2007 во 12:28

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај branko_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 23:16
Originally posted by Mire Mire напиша:

Iskreno ja preteruvame ponekogas so kafe muabetite .... i jas sum vo isti kos po toa prasanje. Ostanalo nesto od IRC-askiot mentalitet тага

a i so izigruvanje dzandari na sajt od strana na lugje sto ne se zadolzeni za toa... neli?среќа

Изменето од branko_k - 17.Септември.2007 во 23:17
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4142434445 105>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.