|
ПОМОШ- ИДИВИДИ ОРДИНАЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 4142434445 48> |
Автор | |
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е со тоа никогаш не сум имала проблем Матичната ми рече стрес. Стресен период и да сум се релаксирала за празнициве, па да сум одела после да и кажам како сум. Ама си реков да прашам и тука..
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И анксиозноста се карактеризира со слични симптоми
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дај Боже да се стрес и да е од привремен карактер.
Анксизоноста е тешка и бара долготрајна терапија и следење |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам, пред многу години на една школска другарка и се случи баш тоа. Ама сосема различни симптоми имаше. Освен страв, срцебиење и сл, секогаш велеше, Лина се чувствувам дека тонам. Држи ме за рака или ќе паднам, не можам да одам итн..
Кај неа баш тоа ја преплаши уште толку, ама за година дена како нова стана. Сега е посилна и постабилна од 10 жени
|
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vaka sega.... depresijata, panicnite napadi, anksioznosta... se se toa "produkti" na stresot...Valerija, samo za informacija, postoi anksiozna depresija, depresija so anksiozni epizodi.. I mal kup drugi varijanti...zatoa e najdobro da odis na psihijatar, ke ti dadat apcinja... ke ti pomine.. vo sprotivno simptomite mozat samo da se pojacuvaat..
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
До психијатар ме однесовте Абе најдобро да си ќути човек. Сепак мислам дека ќе си ја послушам докторкава, па се надевам дека после празнициве ништо нема да чувствувам. Ако не, нема да ми дадат лекарско за модератор
|
|
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e strasno da ides na psihijatar...toa e veke vo moda..
|
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама јас не сум од фамилијата на Сопранови
|
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene ne mi e jasno... ako ve boli zab, ke idete na zabar?? noga-ortoped??? zs da ne idete na psihijatar ako treba?? STRAV od toa sto ke go kaze??
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и од друг го имам слушнато тоа и ќе дадам истиот одговор : Не е потребно кога не си луд
|
|
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gluposti !!! ne si LUD za da ides na psihijatar!!!!!
|
|
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не, туку непотребно чекање и влечкање по шалтери заедно со уште 200 други пензионери што ти висат над глава и во секој момент се во состојба да ти свирнат еден куpшум за да влезат пред тебе. Згора на се, ако не ти е ништо и ти помине после една недела џабе изгубеното време, а да не ги ставам нервозите на фискалнава. Непроценливо е. А бидејќи сега сите станаа доктори па и специјалисти што лечат најсериозни срцеви заболувања со витамини, во доктор многу доверба лично јас немам!
|
|
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znaci deka si lud...ako posetis psihijatar
|
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а што значи ?
|
|
Внеси реплика | страница <1 4142434445 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |