![]() |
|
Македонска народна музика-By mariovec |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4142434445 58> |
Автор | |
mariovec ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vedes Ако сакаш малку поопширно да објасниш кога ти треба нешто.На пр.кој е изведувачот.дали е нешто постаро,дали е машко или женско,на кој инструмент е одсвирено или било која друга информација,Вака ми е многу тешко да проценам што точно бараш.Или,закачи го линкот од ЈУ-Туб.за да видам за што се работи. Поздрав ![]() |
|
![]() |
|
vedes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Vo internet najdov samo simplovi na
vrateno oro gotensko oro gorno-dzumajsko oro sarakino mome zavlecenata deverovo oro Dali gi ima nekade polna verzija vo mp3 format Изменето од vedes - 05.Јануари.2010 во 22:36 |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
![]() |
|
vedes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Slusnete izvorna Makedonska muzika od Pirinskiot kraj,
mnogu e dobra grupata od naselbata Sklave... Vokalna grupa-s.Sklave Boj se otvori v'Sklavskoto pole.mp3 Ela mi sedni, Sevdo.mp3 Ela sine,pasa mi te tera.mp3 Fidano,mome.mp3 Ludo seta po dvori.mp3 Melniskata moma.mp3 Mila Mitro,crnooka.mp3 Milka za voda otiva.mp3 Moma sedi na cardaci.mp3 Sleznal mi e Sandan pasa.mp3 Zaspal junak vo gora zelena.mp3 http://rapidshare.com/files/330611307/Vokalna_grupa_selo-Sklave.rar Изменето од vedes - 11.Јануари.2010 во 13:30 |
|
![]() |
|
Zdravo Mariovec,
blagodaram iskreno.Pozdrav na site! |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Повели Ведес http://rapidshare.com/files/330462146/Aleksandar_Sarievski_-_Aj_Sto_Ke_Vecer_Vecerame_mp3.mp3 Поздрав |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Небојша, Добредојде дојде на странициве ![]() Се надевам дека ке најдеш нешто од македонската музика што ке ти се допадне. Искрено,ова го правам само поради нападот на досадниот турбо-фолк,кој напаѓа како свински грип,од сите страни и на сите сетила ![]() ![]() ![]() Драго ми е што бројот на тие што ни се придружваат во темава,секој ден е се поголем. Поздрав |
|
![]() |
|
Небојша ![]() Група ![]() Регистриран: 04.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Секоја чест за странициве.
Многу се убави и интересни. За жал во Македонија многу тешко можеш да слушнеш Македонска музика. Преплавени сме со турбо фолк. Уште еднаш секоја чест брату Мариовец. Изменето од Небојша - 04.Јануари.2010 во 14:11 |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
![]() |
|
Dali nekoj ima vo mp3 pesnata na Al.Sarievski
AJ STO KE VECER VECERAME |
|
![]() |
|
![]() |
|
Eve i nesto od mene
Pirinski grivaci Ajde proviknal se Iljo Malesevski Ajde zapejali Daj mi mome Ermelio delijo Ljubevme se s edna moma Mori da bih znalo Na stolce sedam Neveno mori Oi kazi mome Kalino Penka bolna lezi Pil sam vino Pile le Stano Pirin planino Pita le mome vasite Proseta se s konceto Ranila moma Sadila moma Samo se cudam Sari moma Sobrali se tri'eset bekara Stani jano Stani mome Stega se ludo Stiga si odil bre sinko Ti bese snosti za voda Zaljubih male tri momi http://rapidshare.com/files/257438196/Pirinski_grivaci.rar Изменето од vedes - 03.Јануари.2010 во 19:24 |
|
![]() |
|
tocno - debarsko-rekanskiot kraj.
ima gi samo video,mi trebat vo mp3... |
|
![]() |
|
Mariovec,
najmnogu gi sakam pesnite od debarso-rakanskiot kraj |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4142434445 58> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |