![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4142434445 212> |
Автор | |
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iluzija vo misla videna
Na son sozdadena, za mene cuvana, samovila vo belo mi doagjas pak ko magija Ti dzvezda skitnica vo magli skriena za mene izbrana ko iluzija si ti Ti si prikazna bez kraj, moja plima oseka, ti si patot pocetok i kraj Rodena samo za mene si ti mene si mi sudena |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
имала је очи боје вена
боје вена ,боје Дунава
а ја,ја немогу без ње
боже,боже спаси ме
![]() ![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Kako je dobro vidjeti te opet
Staviti ruke na tvoja ramena ![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
не се бели маре мори не се црви
(глисти се) |
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
цело небо свети
дзвезди и комети |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
SE LAZAM SEBE
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
да да да, како да и не
|
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
la fuerza mayor esta en el amor...
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Ne, ovako ne mogu dalje
oh Boze moj, sto mi ga saljes sto cu sa njim ma nije mi ljubav pala s Marsa moj je zivot pusta farsa ja mu ne dam da upozna bol ... ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
here comes the summer sun...
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
ко ми тебе узе тамара
продала си сузе другима ночима ја сањам твоје трагове куда иду изгубљене дјевојке |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Zosto bas ti mi trebas
koga srce ti nemas
sekoj den bez tebe
mi e kazna golema
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4142434445 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |