IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Хороскоп
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Хороскоп

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4142434445 157>
Автор
Порака
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2007 во 10:45
uste nekoja poedinost za bliznaci...hiperaktivni,very easygoing,lesno komuniciraat so sekogo..se spustaat i krevaat na secie nivo,kreativni (pogotovo vo umetnosta),nepostojani,ona sto go namislile ili ke bide po nivno ili po nicie (za zal)..lesno se lutat uste polesno prostuvaat,altruisti,pacifisti,u dusa "zeleni"(greenpeace),zivotot ne go svakaat seriozno,nitu pak on gi svaka niv seriozno,za niv vazi "panta rei"  i "carpe diem" големо%20гушкање
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2007 во 11:37
Originally posted by antigona antigona напиша:

Љубоморни ли сте????

Јас лично не...но, ако осетиме дека имаме причина да сме љубоморни, тогаш знаеме страшни да бидеме
Veni Vidi Vici
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2007 во 19:14
ja sum rak4e ( duplo i toa ) трепкањетрепкање... sho kje kazete za mene a ?? трепкањетрепкањеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 00:28
...c c c .....ovde ima nekoj sto moze da ti napravi natalna karta ili taka mi se pricini?

...emi aj, oven, podznak vaga...

Изменето од blue666 - 21.Декември.2007 во 00:28
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 08:33
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

ja sum rak4e ( duplo i toa ) трепкањетрепкање... sho kje kazete za mene a ?? трепкањетрепкањеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Лелелеле! Ти се топиш од емоции, имаш проблем со реалната слика, затоа што емоциите ти преовладуваат за скоро секој сегмент од животот. Кај тебе се јавува необјаснив пад и раст на емоции без посебна причина.

Семејството ти е на прво место и со него имаш непрекинлива врска.

Партнерот треба да ти е нежен, романтичен и многу да ги разбира твоите емотивни ролеркостери.

Како пријател си идеална, бидејќи си верен другар, не прекажуваш муабети, знаеш да ислушаш...но, често си повредена од оние за кои мислиш дека не ти возваќаат со иста мера.

Точно ли е?
Veni Vidi Vici
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 08:47
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

..se ova sto go kaza Antiqua e apsolutno tocno samo da dodadam uste...Srekni boevi ti se 5,6,10,13,16,18 Srekni denovi...Ponedelnik i Petok..Vie ste sovrseni prijateli,strplivi,tolerantni..koj mnogu cesto prostuvaat no toa go pravat pocesto poradi svojot vnatresen mir i poradi potrebata da ostanat vo dobri odnosi so drugite,a ne poradi vnatresnoto ubeduvanje deka nekoj drug ima pravo голема%20насмевка...Trosis premnogu pari na garderoba,shoping..no voopsto ne si rob na parite..sakas da si opkruzena so ubavi nesta,pa makar posle nekoe vreme tie stanale i nepotrebni..голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
..kako bese a?
Кон врв
antigona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 139
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 09:27
ne si normalen. Daj togas i za lav i devica,pls
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 09:28
aha,ama aj prvo vidi za bliznak i vaga
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 09:39
Originally posted by antigona antigona напиша:

aha,ama aj prvo vidi za bliznak i vaga

...nemam vreme antigona..zatoe eve ke ti pastiram nesto na brzina Zena rodjena u ovom zodijakovom znaku je prijatna u drustvu, zna da se ophodi prema raznim prilikama I situacijama sto joj pomaze da stekne ugled u dobre veze. Voli da se bavi naukom. Voli da cita. Ali na polju nauke nisu veliki stvaraoci vec znaju da ono sto je postignuto dobro shvate I da koriste u nastojanju da poslove obave u potpunosti dobro ili da to iskoriste u pribavljanju sredstava za bolji zivot. Po spoljasnosti to su vitke I lepe zene sa puno ostrine duha I gostoljubivosti.
Ovaj znak je pod uticajem Merk*ra. Karakteristicno je za ovu planetu da je znak koji pokriva ostrina duha. To je znak logike, rezona I duhovnosti.
Covek Blizanca je brz u reagovanju. Pokazuje uvek nervozu I nestalnost. Stalno bi pocinjao iz pocetka poslove jer zbog svoje inteligencije uvek ima mnogo planove. Te mu se cini da je novi bolji od starog. Treba napomenuti da covek Blizanca ne samo sto ne postoji kao izraziti tip, vec pokazuje vrlo razlicite sklonosti. S jedne strane spominje se njihova okretnost, a s druge nestalnost. Od pozitivnih osobina spominjemo prakticnost u svakom pogledu, prilagodjavanje vremenu I sredini. Zatim energicnost u radu I sveobuhvatnost u resavanju problema. Negativna osobina je nestalnost.
Po svojoj spoljasnosti odlikuje se po svojoj eleganciji. Dobar je zabavljas drustva, zato je omiljen I voljen. Voli da bude u zenskom drustvu. Prema njegovim sklonostima preporucuje mu se zanimanje politicara, pisca, novinara ili umetnika.

голема%20насмевка
голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 09:52
Fala
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 12:16
неверојатно точно... се сте погодиле... фала diogen i antiqua...големо%20гушкањеголемо%20гушкање освен тоа среќни броеви и денови... ма мене секој ден ми е среќен... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Изменето од Biserna_Devojka - 21.Декември.2007 во 12:19
Кон врв
Viks Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 120
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Viks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 22:29
не верувам во хороскоп ама ич , незнам зошто  се она што ми го имаат кажано е стварно 100% спротивно на мене ,знакот според она што го слушам ми е тапа невидена (риби ) и тоа дупли, емотивна бла бла ...што е несоодвотно на мене , во една прилика еден човек ми спомна за некакво големо влијание од месечина (од некој знак што сум била во месечина) ако постои и такво нешто незнам не сум басш информирана .
Ако знаес кажи ми нешто , ако не кажи ми барем како да си го надајм и тој знак па барем да знам спорд што да се водам кога некогаш ке прочитам хороскоп намигнување
Кон врв
valevska Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 01.Јануари.2008
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај valevska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 18:51
jas veruvam co horoskop imam licen astrolog i dosta znam za taa tematika.Se sto mi kazal do sega mi pogodil.

Изменето од valevska - 04.Јануари.2008 во 18:51
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 19:09
NEKOJ NESTO DA KAZE ZA JAREC,PODZNAK STRELEC

Изменето од CONTESSA - 04.Јануари.2008 во 19:09
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4142434445 157>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.